Vælg en side

Torben Hardenberg er ubetinget et af Danmarks største verdensnavne på den kunstneriske scene.

Imange uforglemmelige øjeblikke har Torben Hardenbergs smykker og objekter påvirket hans omgivelsers poesi og skønhed. Alt dette er et resultat af hans rige fantasi og håndværkmæssige kunnen.

Der er mange flueben, du skal kunne, sætte når du køber kunst. Er du selv begejstret? Det er udgangspunktet. Hvad med kunstnerens CV – hvor er han/hun udstillet? Er der museer internationalt og nationalt, som har udstillet kunstneren? Hertil er er det værd at bemærke, at Louvre i Paris nu i 30 har år har haft Torbens smykker på permanent udstilling.

Torben Hardenberg på sit værksted

Hvad siger fagfolk? Har kunstnerens faglighed og skaberevne været stigende? På alle disse punkter er Torben Hardenberg stærkt placeret.

En sjov historie lyder, at da Dronning Magrethe og Prins Henrik havde sølvbryllup, besluttede de begge at give hinanden en gave uden dens anden viden. Både Dronningen og Prinsen endte med at gå til Torben Hardenberg for at få ham til at lave gaven – som en overraskelse. Kun Torben Hardenberg vidste, at de begge – samtidigt – fik lavet smykker hos ham i anledning af den forestående bryllupsdag. Dronningens gave til Prinsen ses på næste side.

Et monument over et ægteskab ”Min mand Prinsen, har en svaghed for renæssancegenstande, ligesom Dem”. Sådan sagde Dronning Margrethe til guldsmeden Torben Hardenberg, da hun bestilte en gave til Prins Henrik i anledning af regentparrets sølvbryllup.

Suzanne Brøgger indrammer godt det, der gør Torben Hardenberg til en ener: “Almindelige mennesker drømmer om at være excentriske kunstnere, mens de gudsbenåede originaler helst vil være almindelige og i reglen påstår, at de er det.” Torben Hardenberg vil allerhelst tilbringe sin tid med at grave et hul i jorden, for det kan alle gøre. Men forskellen er, at når det er Hardenberg, der graver hullet, så vil der uvægerligt dukke noget eventyrligt op.

Afrunding:

Torben Hardenberg er en af de største kunstnere, Danmark har fostret i nyere tid. Han er kendt af få, men til gengæld er han kendt af feinschmeckere. Når man køber noget håndværk af Torben, så er hans sjæl, fantasi og håndværk indgraveret deri. Der er langt mellem, vi oplever en sand mester – men det gør vi lige nu.

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Explora Journeys er et nyt og revolutionerende luksusrederi med high-end krydstogtoplevelser for feinschmeckere. Det er ikke luksus, som du kender det. Det er luksus løftet til helt nye højder. Velkommen ombord!

Pak alle dine forudindtagede holdninger om krydstogtturisme, amerikanske velbjærgede pensionister med lillafarvet hår og stressende udflugter langt væk.
– For selv om fordommene eksisterer, kan krydstogter også være langt mere kultiverede og luksuriøse. Det siger
Marie Louise Raaholdt, der er Salgsdirektør hos Krydstogt Eksperten og dansk agent for Explora Journeys.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere
Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.