Vælg en side

Hund, kat og kanin er på danskernes top tre inden for kæledyr. Og de kræver pasning, pleje og masser af kærlig.

Sådan børster du tænder på Fido

Brug en særlig hundetandbørste eller blød børnetandbørste. Børst helt op til tandkødets kant. Tandpastaen skal være udviklet til hunde, og sørg for at have rigeligt med godbidder at belønne hunden med.

Hunden er stadig menneskets bedste ven

Blandt de lidt over en million danske familier, som har kæledyr, har allerflest hunde. Det er også hundeejerne mod kattefolk og kaninelskere, der vil bruge flest penge på de firbenedes helbred.

Pas på killingens mave

Mælk er et no-go. Efter fravænning af kattemors mælk, kan de ikke længere fordøje sukkerindholdet i mælk – de får diarre. Og nyt foder skal foregå over flere etaper, så killingens mave vænner sig til det. Så undgår du også en masse kedelige uheld med dårlig mave.

Er I klar til kanin?

Kaninen er et byttedyr, så et kærligt barneknus kan opfattes farligt, og gør, at den bider. Én kanin i et lille bur, er en ensom kanin. Dyrenes Beskyttelse siger helst to kaniner og mindst 9 m2 bur/kaninanlæg til hver kanin, og altid daglig adgang til at løbe frit.
Få kaninpas her: dyrenesbeskyttelse.dk

Naturlig potebalsam

Super potebalsam fra økologiske Lila Loves It. Rigtig god til følsomme hundepoter, som revner om sommeren og som beskyttelse mod vinterens vejsalt og grus.Fåes i udvalgte hundeforretninger.
189 kr. lila-loves-it.com

 

Besøg NORDs kæledyr butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X