Vælg en side

Hund, kat og kanin er på danskernes top tre inden for kæledyr. Og de kræver pasning, pleje og masser af kærlig.

Sådan børster du tænder på Fido

Brug en særlig hundetandbørste eller blød børnetandbørste. Børst helt op til tandkødets kant. Tandpastaen skal være udviklet til hunde, og sørg for at have rigeligt med godbidder at belønne hunden med.

Hunden er stadig menneskets bedste ven

Blandt de lidt over en million danske familier, som har kæledyr, har allerflest hunde. Det er også hundeejerne mod kattefolk og kaninelskere, der vil bruge flest penge på de firbenedes helbred.

Pas på killingens mave

Mælk er et no-go. Efter fravænning af kattemors mælk, kan de ikke længere fordøje sukkerindholdet i mælk – de får diarre. Og nyt foder skal foregå over flere etaper, så killingens mave vænner sig til det. Så undgår du også en masse kedelige uheld med dårlig mave.

Er I klar til kanin?

Kaninen er et byttedyr, så et kærligt barneknus kan opfattes farligt, og gør, at den bider. Én kanin i et lille bur, er en ensom kanin. Dyrenes Beskyttelse siger helst to kaniner og mindst 9 m2 bur/kaninanlæg til hver kanin, og altid daglig adgang til at løbe frit.
Få kaninpas her: dyrenesbeskyttelse.dk

Naturlig potebalsam

Super potebalsam fra økologiske Lila Loves It. Rigtig god til følsomme hundepoter, som revner om sommeren og som beskyttelse mod vinterens vejsalt og grus.Fåes i udvalgte hundeforretninger.
189 kr. lila-loves-it.com

 

Besøg NORDs kæledyr butikker her:

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

Marley er verdens bedste, sødeste og kærligste dreng … når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede.

læs mere
Kender du ”hot spot?”

Kender du ”hot spot?”

Skovshoved Dyreklinik. Vores engagerede og passionerede dyrelæger og veterinærsygeplejesker sørger for, at dit kæledyr får den bedst tænkelige behandling, hvor dyrets velfærd altid er i fokus. Vi har specialiseret os inden for ortopædi og modtager henvisninger fra andre klinikker med dyr, der kræver behandling for ortopædiske og neurokirurgiske lidelser, fx frakturer, korsbåndsskader og diskusprolapser. Uanset hvilken behandling, dit kæledyr kræver, har vi altid fokus på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

læs mere
Savner du kærlighed og træning?

Savner du kærlighed og træning?

Så er Brotus’ boblende hjerte til dig eller jer, der drømmer om den mest kærlige snude – klar på at lære nyt. Med sin blanding af Siberian Husky og Golden Retriever er 2-årige Brotus en skøn kombination af stærke jagtinstinkter og tryghedssøgende familiehund.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.