Vælg en side

På landets dyreinternater venter søde hunde på at blive adopteret. En af dem er Maja, som efter et år på Dyreværnets internat i Rødovre længes efter et hjem.

Der plejer kun at gå omkring 20 dage, før Dyreværnet i Rødovre har fundet matchet mellem hund og ny ejer. Men ikke med Maja. For hun skal ud til en helt særlig familie. Eller single. Bare du er lige så glad for sport og træning som langbenede og atletiske Maja er. Hun blev født på et internat i Grækenland, og adopteret til Danmark som helt lille.

Kærlig træningsmakker

1-årige Maja er bare udstyret med det der ekstra gear, som betyder, at hun ikke er for alle og enhver. Med sin pointer-blanding er hun fantastisk til lange gåture, løb, snudearbejde, agility og meget mere. Din nye aktive træningsmakker som er klar på at nusse og slappe af i sofaen, når hun er blevet stimuleret ordentligt. Hun er vild med andre hunde, men nok ikke i hjemmet. Katte og små børn er heller ikke en god idé. Men derudover er Maja indbegrebet af logrende hundeglæde, hundekys og god energi. Og måske din?

Skriv direkte til Dyreværnet, hvis du vil adoptere Maja eller vide mere: info@dyrevaernet.dk

Besøg NORDs kæledyr butikker her:

Savner du kærlighed og træning?

Savner du kærlighed og træning?

Så er Brotus’ boblende hjerte til dig eller jer, der drømmer om den mest kærlige snude – klar på at lære nyt. Med sin blanding af Siberian Husky og Golden Retriever er 2-årige Brotus en skøn kombination af stærke jagtinstinkter og tryghedssøgende familiehund.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.