Filosofien bag Simply og mantraet “keep it simply” handler om at finde den bedste smag i de naturlige råvarer og skære alt det unødvendige væk. Men chokoladeeventyret handler om meget mere end blot smag.
Der findes nok ikke noget mere enkelt end at snuppe en Simply, når du står ved kassen i Magasin eller 7-Eleven. Fx best-selleren Dark Marci med marcipan eller proteinbaren Rich Arnold med karamel og peanuts. Begge overtrukket med et tykt lag af den bedste mørke chokolade fra Elfenbenskysten. Historien bag er dog langt fra enkelt.
Designchokolade med eksperimenterende smage
For mere end ti år siden blev Simply opfundet på Magasins chokoladefabrik. Tanken var at skabe et chokoladebrand til unge mennesker, som udelukkende skulle bruge naturlige råvarer fri for kunstige aromaer og sødestoffer. Navnene på chokoladerne var ”skøre” og ”skæve” og med en designæstetik, der har gjort Simply til modebranchens foretrukne chokoladeleverandør.
Chokoladefabrikken laver også proteinbarer
I dag føres eventyret videre som en agil og ung virksomhed i Kastrup. Her er ingen begrænsninger, når nye smage udvikles i den efterhånden store Simply-familie, som i øjeblikket tæller 9 chokolade-barer, 11 chokoladebites og 3 proteinbarer – og der skulle efter sigende være flere nye proteinbarer på vej.
Smag på Simply med årets julekalender, som du nu får med rabat.
Giver tilbage til verden
Lige fra begyndelsen har Simply sat fokus på bæredygtighed og retfærdighed i deres produktion. Kakaobønnerne kommer fra småfarme i Elfenbens-kysten, hvor Simply gennem Cocoa Horizons Foundation betaler ekstra for at sikre, at farmerne og deres familier har gode levevilkår. Det betyder, at hver gang du tager en bid af Minty Cindys vanedannende sammensætning af mint, matcha, crisp og premium mørk chokolade, er du med til at sikre, at kakaofarmerne får en god løn, deres børn kommer i skole og børnearbejde undgås.
Simply er både chokoladebarer og proteinbarer.
Chokoladebid fra øverste hylde
Simply er også involveret i et drivhusprojekt i Afrika, hvor lokale kvinder dyrker grøntsager, hvilket har forbedret sundheden og økonomien i landsbyerne. Chokoladen selv er af højeste kvalitet, og hver bar er lavet med stor omhu. Kakaobønnerne tørres i den vestafrikanske sol og forarbejdes i Holland, inden de store chokoladeblokke sendes til Danmark, hvor Simplys chocolatier skaber de tidløse og innovative varianter.
Chokolade-julekalender med 30 låger
Køb årets julekalender fra Simply med 15% rabat. Skriv koden ”NORD15”, når du bestiller i webshop. Tilbuddet gælder til og med den 28. november 2024.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Tarte tatin med æble og timian
Det er en fantastisk dessert, der smager skønt hele året, du kan samle kagen om morgenen eller aftenen før, så du kun skal bage den lige før den skal nydes. Server evt. med en stor skefuld vaniljeis til.
Camilla Lawes – Lækker hvid chokoladekage
Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt. Tilberedningstid: 10 min. Ovntid: 25 min. Portion: 20 små stykker. Du skal bruge: • 130 g smeltet smør • 150 g rørsukker • 2 æg • Fintrevet skal fra en økologisk citron • 200 g hvedemel • 1/2 tsk. bagepulver • Kornene fra en god vaniljestang • 125 g hvid chokolade. Pynt: • 15 g finthakkede pistacienødder • 25 g afskallede hasselnøddekerner. Smelt smørret og stil det til side. Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og rør smørret i sammen med citronskal. Bland mel, bagepulver og vanilje sammen, og rør det i æggemassen. Hak chokoladen og vend i dejen. Hæld dejen i en ca. 15 x 20 cm lille bradepande foret med bagepapir. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 g i 25 minutter. Drys den færdige kage med de to slags nødder.
Vegansk – Salat bowl med søde kartofler, grønkål og hampe-dild dressing
Mættende salat med nærende ingredienser som du finder i dit lokale supermarked.