Vælg en side

På min rejse til bedre sundhed og højere livskvalitet fik jeg en helbredstest hos Thygesen-Health. Et omfattende lægetjek af hele min krop med blodprøver, scanninger og kliniske lægeundersøgelser af stort set alt. Noget alle over 40 år bør give sig selv.

Jeg ankom fastende til Thygesen-Health på Kurhotel Skodsborg medbringende en masse papirer, jeg på forhånd havde udfyldt om min livsstil. Pernille Bak i receptionen smilede varmt til mig og viste mig ind til læge Jens Thygesen. Han gik i gang med at forklare mig om svarene på blodprøverne på en trolig grundig måde med plads til samtale og fordybelse. Dernæst fik jeg foretaget en cykeltest for mit hjerte og pustetest for lungerne. Jeg fik også scannet mine organer, hovedpulsårer og min skjoldbruskkirtel. Eftersom jeg har for lavt stofskifte, så vidste jeg godt, at skjoldbruskkirtlen er lidt ødelagt med små huller i.

Holistisk indstilling

Jeg var dog meget overrasket over, at Jens Thygesen var så åben og menneskelig i forhold til mit alt for lave stofskifte, og hvad det betyder for min dagligdag. Jens Thygesen mener jo faktisk, at man kan se på kroppen og organerne, hvis man fx lever i et ulykkeligt ægteskab eller har et drænende job. Ud fra vores grundige samtale og alle prøverne fik jeg tilpasset pillerne for min stofskiftesygdom og besked om at spise ekstra zink og jern. Derudover var jeg heldigvis sund og frisk.

Vores krop skal holde hele livet

For mig har det været en øjenåbner med sådan et grundigt lægetjek. For jeg tror på, at når vi træder ind i 40-50-års alderen, så sker der en masse med kroppen. Vi kan ikke blive ved med at proppe os med dårlig mad, for meget kød, vin og sukker. Vi bliver nødt til at tænke over, hvad vi spiser, og lytte efter vores krops signaler. Jeg vil hellere bruge pengene på et årligt grundigt helbredstjek end en dyr taske. For vores helbred er det vigtigste for at kunne fungere godt privat og på arbejde. Jeg vil klart anbefale alle over 40 år et blive helbredstjekket.

Rinas helbredstjek bestod af disse undersøgelser

Fuld blodprøveprofil:

Leverfunktion, nyrefunktion, galdeveje,
bugspytkirtelfunktion, saltbalance, blodsukker, stofskifte, kolesterol profil, triglycerider, blodprocent, jern, infektion, urinsyregigt, vitamin og mineraler.

Klinisk lægeundersøgelse:

Blodtryk, body mass index (BMI) + fedt %, taljemål, mundhule og svælg, lymfeknuder, skjoldbruskkirtel, halskar, stetoskopi – hjerte, lunger, maveregion, blærehalskirtel, endetarmsundersøgelse, ryg og holdning, arme og ben, neurologisk undersøgelse – reflekser og koordination og hudundersøgelse.

Øvrige undersøgelser:

Lungefunktion – spirometri, øjenundersøgelse – synsfelt og synstest, øreundersøgelse – høretest otoskopi, arbejde EKG – vurderet af speciallæge i hjerte/kar sygdomme, fæcesprøver for blod (for alle >40 år), urinundersøgelse for protein, sukker, hvide og røde blodlegemer samt bakterier.

Helbredsundersøgelse kort fortalt:

En udførlig helbredsundersøgelse er fundamentet for kunne kortlægge dine styrker og dit uudnyttede potentiale. Ligesom alt andet hos Thygesen-Health er helbredsundersøgelsen skræddersyet til dig og dine behov. Efter en indledende samtale gennemfører klinikken en undersøgelse, som grundlag for at kunne styrke balancen i dit liv.

Skrøbeligt forår

Skrøbeligt forår

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine.

læs mere
NORD skal være et levende magasin

NORD skal være et levende magasin

I 2022 bliver NORD 10 år med udgave 50 til juni. Det glæder vi os til at fejre sammen. Sådan bogstaveligt talt. For lige siden begyndelsen har NORD været mere end et magasin. Vi har hvert år stablet et netværksevent på benene. Første gang kom der 150 gæster, og til det seneste event, som blev afholdt den 18. november 2021 på Mandalay i Charlottenlund, kom der 500. Kunder og samarbejdspartnere, som festede og netværkede med hinanden, mens Aura, Monday Morning, Dennis Knudsen og borgmester Michael Fenger gik på scenen, præsenteret af komikeren Andreas Bo som konferencier. Se billederne fra den fantastiske aften, hvor NORD Magasinet sprænger spalterne og bliver levende.

læs mere
Emballagefri jul pas på nethandel

Emballagefri jul pas på nethandel

Det er snart jul, og i år uden coronarestriktioner i horisonten er der endnu mere at glæde sig over. Vi skal ud at shoppe julegaver! I butikkerne, selvfølgelig, for her får vi personlig service, inspiration til gavekøbene og hele oplevelsen ved at gå ind og ud af butikkerne og købe en gløgg at varme sig på. Men klarer vi gavekøbene ved computeren, går vi ikke bare glip af alt dette, vi bliver også en del af en miljøbelastende proces.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X