Vælg en side

Tror du på et liv efter brøddøden? Dough! Og slå bare stort brød op. Den store bagelyst giver masser af goodies til gemmerne.

 

DET SKAL DU BRUGE:
• 750 g daggammelt brød skåret I tern
• 1,5 kg hvedemel
• 1,5 l vand
• 25 g gær
• 25 g salt

SÅDAN GØR DU:
1. Læg brødtern i blød i vand i et par timer
(og maks. to dage i køleskabet)

2. Rør alle ingredienser sammen på røremaskine ved lav hastighed (men gem salt og 250 g mel). Tilsæt salt, når dejen har samlet sig og evt.
mere mel.

3. Rør til dejen er klar.

4. Sæt dejen overdækket på køl og gerne i 24 timer.

5. Vend dejen ud på et oliedækket bord.
Spray med vand og drys med fx kerner,
birkes, sesam eller havregryn.

6. Stik dejen ud til boller og læg dem på en
hulplade. Hvis du ikke har sådan en plade, kan
du bage dem på en almindelig bageplade med bagepapir.

7. Bag ca. 15 boller ad gangen ved 225 grader
til kerntemperatur på 98 grader – brug evt. et stegetermometer og stik det ind midt i bollen.

Det reinkarnerede brød er et skønt projekt
sammen med børn, fordi det giver dem en aha-oplevelse omkring bæredygtighed.

Du kan selvfølgelig sagtens halvere de angivne mængder, hvis du ikke har 750 g daggammelt brød.

Velbekommen!

Bryllups-locations

Bryllups-locations

Fra Nordhavn til Rungsted: Hvor skal bryllupsfesten holdes? Vi giver dig et bud på nogle af de bedste steder at fejre livets vigtigste fest med venner og familie. Helt lokalt, selvfølgelig. Nordhavn: I boomende Nordhavn ligger Comwells første københavner­destination Comwell Copenhagen Port- side. Med 445 dejlige værelser og en fantastisk bæredygtig restaurant i et nyt og spændende havnemiljø, er superhotellet et oplagt valg. Er I til sand under tæerne, så arrangerer Docken bryllups­fester og middage på Færgehavnsvej. Med udsigt til Øresund og eget terrasse- og sandområde er beliggen­heden ret så unik. Man kan også blive viet på stedet enten inde eller ude. Comwell.com, Docken.dk

læs mere
Bananbrød med kokos

Bananbrød med kokos

Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter. Ingredienser: 3 hele æg, 100 g farin, 125 g smeltet smør, 4 modne bananer, 125 g hvedemel, 100 g kokosmel, 1 tsk. bagepulver, kornene fra en stang vanilje, drys, kokosflager

læs mere

error: Indhold er beskyttet.