Vælg en side

Her er også tale om et kompetence-center med et suverænt skarpt fokus: Kosmetisk tandretning med Invisalign. Den efterhånden kendte metode med den usynlige bøjle, som gør, at man næsten ikke kan se, at man har bøjle på. Smiledesigns ligger i samme ejendom som Implantat-klinikken og er en stor og smuk selvstændig klinik, indrettet af Henning Larsen Architects i naturmaterialer som beton, marmor og træ i lyse og afdæmpede nuancer. 

 

Tilfredse kunder

Daglig leder, COO Mette Wiig, ved, hvorfor man har så mange tilfredse kunder. Over 1500 igangsatte tandretninger er det blevet til:

– Vores kunder fortæller os gang på gang, at det gør en markant forskel for dem at få rettet tænder her hos os. Tandretning er jo en stor og livsforandrende beslutning, og så giver det altså tryghed at gøre det hos nogle med stor erfaring, fremfor en klinik hvor det er en behandling, der kun laves indimellem alt det andet, siger hun.

 
Smiledesignere retter tænder

Der er 8 klinikrum og 18 ansatte, som her kaldes Smiledesignere. Alle med stor erfaring og uddannelse i tandretning og Invisalign. En behandling med kosmetisk tandretning igangsættes først ved en forudgående intern konference. Her bliver hver behandling vurderet og godkendt af de samme kendte kræfter som hos Implantatklinik København. Tandlæge og klinikejer Claus Rislin er med til at udarbejde og godkende alle behandlingsplaner, og Raman Aulakhen er en af verdens mest anerkendte ortodontister – dvs. en tandlæge med speciale i tandretning – er med til at sikre, at alle behandlinger lever op til begge klinikkers høje kvalitetskrav.

Så flot kan det gøres med tandretning hos Smiledesigns. 

Implantatklinik København hverken ligner eller er en helt almindelig tandlægeklinik. 

 

smiledesigns 

Nørre Farimagsgade 15 / 69 89 60 10 / smiledesigns.dk 

Åbningstider: Mandag-torsdag: 8–18 / Fredag: 8–16

error: Content is protected !!
X