Vælg en side

Kom i mål med drømmevægten og hold den sammen med læge Rikke Hein-Rasmussen i Sundhedsklinik Nord, som tilbyder tilpassede og individuelle slankeforløb bestående af medicin, samtale, kosttilskud og kost- og træningscoaching.

Hvordan taber man sig, når man har prøvet 27 slankekure, og man tager det meste på igen? Det spørgsmål stillede læge Rikke Hein-Rasmussen sig selv for et år siden, da hun lige var blevet 50. Hun dyrkede kampsport og var sund, men alligevel tog hun på.
– Fra midt-40’erne ændres vores metabolisme og hormonstatus, og derfor har både kvinder og mænd sværere ved at tabe sig. Det vidste jeg godt som læge, men jeg undrede mig over, at man ikke kan få forebyggende hjælp af sundhedssystemet, før man er overvægtig – dvs. BMI over 30 – med alle de dertil hørende smerter fra hofte-, knæled, dårligt selvværd, og for mange også forringet livskvalitet, forklarer Rikke Hein-Rasmussen, der til daglig er overlæge på Hvidovre Hospital.


Læge og slankeekspert Rikke Hein-Rasmussen.

Det sunde vægttab
Selv tabte Rikke Hein-Rasmussen sig 10 kilo på den klinisk godkendte slankemedicin Semaglutid, som kun læger må udskrive, og som også benyttes i Sundhedsklinik Nord. De hyppigste bivirkninger til medicinen er en grad af kvalme, forstoppelse og træthed under de første uger af forløbet, og så er det trygt og motiverende at have ugentlige kontroller og samtale med lægen under hele forløbet forud for injektion. Men et vægttab kan ikke stå alene. Human fysiolog Jacob Krøll sammensætter individualiserede kost- og træningsprogrammer, og kosttilskud spiller også en særlig rolle.

– Det er svært at spise sig til en optimal sammensat lødig kost, og så bliver det superhårdt at tabe sig og holde vægten, hvis man ikke er dækket ind, siger Rikke Hein-Rasmussen, der har valgt at arbejde med produkter fra Zinzino, fordi det er en af de få producenter på markedet, som bruger testbaserede kosttilskud, som rent faktisk virker.


Kosttilskud og skræddersyede kost- og træningsprogrammer er en del af forløbet

Fra tabu til fortrolighed
Endelig handler et sundt vægttab også om at nulstille de dårlige vaner og give nye gode vaner og alter-nativer opmærksomhed:
– Der er meget psykologi, skyld og skam omkring vægt og vægttab, og derfor er det ikke kun medicin, der giver vægttabet, men også gennem den fortrolighed, der opstår mellem klient og læge under forløbet i klinikken. Det virker positivt forpligtende, og det er også derfor, vi i klinikken kan garantere et vægttab på mindst ½-1 kilo ugentligt.
Mange klienter oplever også, at deres forhøjede blodtryk og kolesteroltal normaliseres, så blodtryks- og kolesterolsænkende medicin kan undgås. Det giver særligt mændene en stor selvoplevet livskvalitet og større selvtillid.


Tab dig mindst 1/2-1- kg om ugen hos Sundhedsklinik Nord.

Ny slankemedicin på vej

Sundhedsklinik Nord vil også snart introducere Wegovy: Den længeventede i USA godkendte medicin målrettet vægttab.

TILBUD 12-ugers forløb
12 x lægekonsultation, medicin, kosttilskud og rådgivning ved klinisk fysiolog.

Book indtil 14. november og få 3.000 kr. i rabat. Betal 19.000 kr. (Normalpris 22.000 kr.).
Mulighed for tilkøb af sundhedsforløb på månedsbasis til 7.300 kr.

Alle forløb indledes med helbredsscreening og blodprøvetagning til fedtsyreanalyse.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

At hjælpe kunder med at realisere deres skønhedspotentiale er fokusområdet i DermoCosmetic, der er en af Danmarks ledende kosmetiske hudlægeklinikker. Skulpturering og volumenbehandling af ansigtet er blot et af specialerne.
Og her anbefales fillers til alt fra bekymringsrynker til trætte øreflipper.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.