NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Kom i mål med drømmevægten og hold den sammen med læge Rikke Hein-Rasmussen i Sundhedsklinik Nord, som tilbyder tilpassede og individuelle slankeforløb bestående af medicin, samtale, kosttilskud og kost- og træningscoaching.

Hvordan taber man sig, når man har prøvet 27 slankekure, og man tager det meste på igen? Det spørgsmål stillede læge Rikke Hein-Rasmussen sig selv for et år siden, da hun lige var blevet 50. Hun dyrkede kampsport og var sund, men alligevel tog hun på.
– Fra midt-40’erne ændres vores metabolisme og hormonstatus, og derfor har både kvinder og mænd sværere ved at tabe sig. Det vidste jeg godt som læge, men jeg undrede mig over, at man ikke kan få forebyggende hjælp af sundhedssystemet, før man er overvægtig – dvs. BMI over 30 – med alle de dertil hørende smerter fra hofte-, knæled, dårligt selvværd, og for mange også forringet livskvalitet, forklarer Rikke Hein-Rasmussen, der til daglig er overlæge på Hvidovre Hospital.


Læge og slankeekspert Rikke Hein-Rasmussen.

Det sunde vægttab
Selv tabte Rikke Hein-Rasmussen sig 10 kilo på den klinisk godkendte slankemedicin Semaglutid, som kun læger må udskrive, og som også benyttes i Sundhedsklinik Nord. De hyppigste bivirkninger til medicinen er en grad af kvalme, forstoppelse og træthed under de første uger af forløbet, og så er det trygt og motiverende at have ugentlige kontroller og samtale med lægen under hele forløbet forud for injektion. Men et vægttab kan ikke stå alene. Human fysiolog Jacob Krøll sammensætter individualiserede kost- og træningsprogrammer, og kosttilskud spiller også en særlig rolle.

– Det er svært at spise sig til en optimal sammensat lødig kost, og så bliver det superhårdt at tabe sig og holde vægten, hvis man ikke er dækket ind, siger Rikke Hein-Rasmussen, der har valgt at arbejde med produkter fra Zinzino, fordi det er en af de få producenter på markedet, som bruger testbaserede kosttilskud, som rent faktisk virker.


Kosttilskud og skræddersyede kost- og træningsprogrammer er en del af forløbet

Fra tabu til fortrolighed
Endelig handler et sundt vægttab også om at nulstille de dårlige vaner og give nye gode vaner og alter-nativer opmærksomhed:
– Der er meget psykologi, skyld og skam omkring vægt og vægttab, og derfor er det ikke kun medicin, der giver vægttabet, men også gennem den fortrolighed, der opstår mellem klient og læge under forløbet i klinikken. Det virker positivt forpligtende, og det er også derfor, vi i klinikken kan garantere et vægttab på mindst ½-1 kilo ugentligt.
Mange klienter oplever også, at deres forhøjede blodtryk og kolesteroltal normaliseres, så blodtryks- og kolesterolsænkende medicin kan undgås. Det giver særligt mændene en stor selvoplevet livskvalitet og større selvtillid.


Tab dig mindst 1/2-1- kg om ugen hos Sundhedsklinik Nord.

Ny slankemedicin på vej

Sundhedsklinik Nord vil også snart introducere Wegovy: Den længeventede i USA godkendte medicin målrettet vægttab.

TILBUD 12-ugers forløb
12 x lægekonsultation, medicin, kosttilskud og rådgivning ved klinisk fysiolog.

Book indtil 14. november og få 3.000 kr. i rabat. Betal 19.000 kr. (Normalpris 22.000 kr.).
Mulighed for tilkøb af sundhedsforløb på månedsbasis til 7.300 kr.

Alle forløb indledes med helbredsscreening og blodprøvetagning til fedtsyreanalyse.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Styrke har ingen alder

Styrke har ingen alder

M ed årene mister vi vores vigtigste ungdoms-kilde – muskler – hvis vi ikke holder fast i dem med træning. Udmattelse, en be-grænset bevægelighed og skrøbelighed skyldes ikke kun alder, men også muskeltab. Selvfølgelig sker der også hormonelle forandringer, men din adfærd afgør, hvor hårdt de rammer, fortæller træningsspecialist Anna Bogdanova.

læs mere
Scan dig rask og fang sydommen tidligt

Scan dig rask og fang sydommen tidligt

I Danmarks ældste privathospital råder de over hele 27 specialer. Efter en gedigen makeover tilbyder de i dag også en af tidens mest hypede diagnoseværktøjer: MR-scanning

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X