Vælg en side

Af Rina Mardahl

Jeg har testet kollagenpulver fra Oslo Skin Lab. Læs om mine erfaringer her.

Jeg havde læst og hørt om det hypede kollagenprodukt fra Oslo Skin Lab, og satte mig for selv at prøve det. Som med alle kosttilskud skal man give det en chance, og jeg har troligt indtaget det i fem måneder. Mikset med min havremælk hver morgen har det smags- og konsistensmæssigt været en god oplevelse. Efter knapt tre måneder begyndte jeg så også at se tegnene på, at det virkede. Og efter fem måneder er jeg helt overbevist.

 

Folderne er næsten væk

Generelt er min hud blevet mere spændstig, og på detaljeniveau har kollagenpulveret især virket på folderne i huden, der hvor armen bukkes – ja, de er nærmest helt væk. Huden på hænderne er også blevet væsentlig pænere. Jeg kan tydeligt se en forskel, og jeg kan mærke, at jeg gør noget godt for min hud inde fra og ud. Med alderen er det vigtigt, at vi tænker det indre med, ligesom det er vigtigt med gode, daglige skønhedsrutiner. Mandelolie er fx en af mine lavpraktiske favoritter, som virkelig smører huden. I kombination med kollagenpulveret, som kommer i små, smarte poser, er der sket små mirakler.

Oslo Skin Lab findes i to udgaver:

The Solution 498 kr.
Er et kollagenpulver som bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatte huden, give færre rynker og mindre appelsinhud.

The Basics 249 kr.
Er små kapsler fyldt med vigtige antioxidanter, fedt-syrer, vitaminer og mineraler – næringsstoffer til din hud.

Begge produkter fås til medlemspris og som engangskøb på osloskinlab.dk

 

Hvad er kollagen?

Kollagen et protein, som findes i bindevæv, sener, hud og knogler. Har betydning for normalt fun-gerende knogler, brusk, tandkød, hud og tænder, og er med til at holde huden spændstig og fast. Efter 35 års-alderen svækkes kroppens naturlige kollagen-produktion, og det viser sig som fine linjer og rynker i ansigtet. Ifølge Oslo Skin Labs egne undersøgelser har ind-tagelsen af kollagenpulveret en reel og dokumenteret virkning – både en forebyggende og en reparerende effekt på uønskede aldringstegn i huden.

 

Kære læsere

Kære læsere

Tak for et fantastisk år sidste år! Når jeg ser tilbage, kan jeg ikke andet end blive overvældet af tak-nemmelighed for den utrolige rejse, vi har haft med NORD Magasinet. Fra det travle NORD Julemarked på Skovriderkroen med 25.000 gæster til den pul-
serende aktivitet på vores online platform nord-magasinet.dk, har det været en sand fest at dele vores passion for fejringer og livets glæder med jer.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X