Vælg en side

Det er sommer – endelig! – og med NORD Magasinet nummer 50 fylder vi 10 år. Tillykke til os og alle jer kære kunder og læsere, der er med os på denne spændende rejse.

Da jeg for 10 år siden satte mig ved tegnebrættet for at udvikle NORD, var det med en drøm om at hjælpe butikker, skønhedsklinikker, frisører, delikatesse-butikker, spisesteder, cafeer etc. i det område, jeg selv bor i. Jeg kunne jo godt se, hvor hårdt presset detailhandlen var i den massivt voksende online-handel. Men fysiske butikker er vigtige. De gør et lokalområde attraktivt. Gør det levende og spændende at bo her. Selvfølgelig er det ikke altid nemt at realisere sine drømme, men jeg er ikke typen, der tager et nej for et nej. Jeg tror på muligheder fremfor begrænsninger. En livsfilosofi, der også med NORD har båret os frem.

I 10 år har magasinet været på lidt af en udviklingsrejse. Især er jeg stolt over vores gode læsestof med masser af spændende artikler og portrætter af store personligheder. Og Norddeals, som giver kunderne stor respons. Samt vores onlinedel som har vokset sig stor med 200.000 brugere. Her finder du nemt alt dét, du har brug for – spisesteder, skønhedsklinikker, frisører, bagerier, blomsterhandlere og mange andre – lokalt selvfølgelig. Og ikke mindst vores NORD-events, som hver gang trækker hundredvis af gæster til.

Så snup sommerfødselaren med dig ud i det lokale sommerland. Selv elsker jeg at sætte mig på en af vores skønne badebroer. Læs om Danmarks serie-konge, Adam Price. Jeg mødte ham til en gåtur og ærlig snak i Kongens Have. Bliv også inspireret af det unikke venskab bag Michelin-restauranten The Samuel i Hellerup. Jeg har stor respekt for de to ejere, Jonathan Berntsen og Rasmus Knude, som arbejder benhårdt på at give os verdensklassemad. En helt unik sanseoplevelse, alle burde unde sig mindst én gang i livet.

God sommer og læselyst!
Chefredaktør Rina Mardahl

Skrøbeligt forår

Skrøbeligt forår

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine.

læs mere
NORD skal være et levende magasin

NORD skal være et levende magasin

I 2022 bliver NORD 10 år med udgave 50 til juni. Det glæder vi os til at fejre sammen. Sådan bogstaveligt talt. For lige siden begyndelsen har NORD været mere end et magasin. Vi har hvert år stablet et netværksevent på benene. Første gang kom der 150 gæster, og til det seneste event, som blev afholdt den 18. november 2021 på Mandalay i Charlottenlund, kom der 500. Kunder og samarbejdspartnere, som festede og netværkede med hinanden, mens Aura, Monday Morning, Dennis Knudsen og borgmester Michael Fenger gik på scenen, præsenteret af komikeren Andreas Bo som konferencier. Se billederne fra den fantastiske aften, hvor NORD Magasinet sprænger spalterne og bliver levende.

læs mere
Emballagefri jul pas på nethandel

Emballagefri jul pas på nethandel

Det er snart jul, og i år uden coronarestriktioner i horisonten er der endnu mere at glæde sig over. Vi skal ud at shoppe julegaver! I butikkerne, selvfølgelig, for her får vi personlig service, inspiration til gavekøbene og hele oplevelsen ved at gå ind og ud af butikkerne og købe en gløgg at varme sig på. Men klarer vi gavekøbene ved computeren, går vi ikke bare glip af alt dette, vi bliver også en del af en miljøbelastende proces.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X