Vælg en side

Det er sommer – endelig! – og med NORD Magasinet nummer 50 fylder vi 10 år. Tillykke til os og alle jer kære kunder og læsere, der er med os på denne spændende rejse.

Da jeg for 10 år siden satte mig ved tegnebrættet for at udvikle NORD, var det med en drøm om at hjælpe butikker, skønhedsklinikker, frisører, delikatesse-butikker, spisesteder, cafeer etc. i det område, jeg selv bor i. Jeg kunne jo godt se, hvor hårdt presset detailhandlen var i den massivt voksende online-handel. Men fysiske butikker er vigtige. De gør et lokalområde attraktivt. Gør det levende og spændende at bo her. Selvfølgelig er det ikke altid nemt at realisere sine drømme, men jeg er ikke typen, der tager et nej for et nej. Jeg tror på muligheder fremfor begrænsninger. En livsfilosofi, der også med NORD har båret os frem.

I 10 år har magasinet været på lidt af en udviklingsrejse. Især er jeg stolt over vores gode læsestof med masser af spændende artikler og portrætter af store personligheder. Og Norddeals, som giver kunderne stor respons. Samt vores onlinedel som har vokset sig stor med 200.000 brugere. Her finder du nemt alt dét, du har brug for – spisesteder, skønhedsklinikker, frisører, bagerier, blomsterhandlere og mange andre – lokalt selvfølgelig. Og ikke mindst vores NORD-events, som hver gang trækker hundredvis af gæster til.

Så snup sommerfødselaren med dig ud i det lokale sommerland. Selv elsker jeg at sætte mig på en af vores skønne badebroer. Læs om Danmarks serie-konge, Adam Price. Jeg mødte ham til en gåtur og ærlig snak i Kongens Have. Bliv også inspireret af det unikke venskab bag Michelin-restauranten The Samuel i Hellerup. Jeg har stor respekt for de to ejere, Jonathan Berntsen og Rasmus Knude, som arbejder benhårdt på at give os verdensklassemad. En helt unik sanseoplevelse, alle burde unde sig mindst én gang i livet.

God sommer og læselyst!
Chefredaktør Rina Mardahl

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.