NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

At gøre NORD Magasinet ’levende’ har været en drøm længe, og en weekend i november åbnede dørene til NORDs første julemarked på Skovriderkroen.

Derfor glæder jeg mig endnu mere til dette nye år, fordi vi gentager succesen med to årlige kæmpearrangementer. NORD Julemarked og NORD Sommermarked. Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Den 16. 17. og 18. juni 2023 vil NORD Sommermarked løbe af stablen. Og den 1. 2.  og 3. december 2023 gælder det NORD Julemarked. Begge på Skovriderkroen. Inde og ude i de kendte og smukke omgivelser i parken og med udsigt til Øresund. Jeg er dybt taknemmelig for alle jer der lagde vejen forbi vores første julemarked. Over 7.500 gæster og især mange børnefamilier nød godt af vores mange aktiviteter. Vi udvikler konceptet for hver gang, så der hele tiden vil være noget nyt og spændende på programmet. Jeg glæder mig meget til at møde jer alle igen til vores levende magasindage med shows, shopping, underholdning, lækker mad og hygge og til at bidrage med noget, jeg selv synes har manglet i vores område. Ét stort fælles og samlende arrangement for børn og voksne.

NORD udkommer stadig på god, klassisk vis i papirudgaven. Fem gange om året med masser af læsestof, inspiration og tilbud. Skriv dig gerne op til vores nyhedsbrev, så du bliver husket til vores events. www.nord-magasinet.dk/tilmeld-nyhedsbrev/

Godt nytår og god læselyst!

Chefredaktør

Rina Mardahl

En helt særlig jul

En helt særlig jul

I år begyndte julen for mig allerede i sommer. Dér tog jeg de første spadestik til NORDs Julemarked på Skovriderkroen, som bliver afholdt hen over weekenden den 18.-19.-20. november på Skovriderkroen. For jeg syntes, der manglede et lækkert og smukt julemarked i Gentofte, og når jeg får en idé, vil jeg gerne føre den ud i livet.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X