Vælg en side

At gøre NORD Magasinet ’levende’ har været en drøm længe, og en weekend i november åbnede dørene til NORDs første julemarked på Skovriderkroen.

Derfor glæder jeg mig endnu mere til dette nye år, fordi vi gentager succesen med to årlige kæmpearrangementer. NORD Julemarked og NORD Sommermarked. Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Den 16. 17. og 18. juni 2023 vil NORD Sommermarked løbe af stablen. Og den 1. 2.  og 3. december 2023 gælder det NORD Julemarked. Begge på Skovriderkroen. Inde og ude i de kendte og smukke omgivelser i parken og med udsigt til Øresund. Jeg er dybt taknemmelig for alle jer der lagde vejen forbi vores første julemarked. Over 7.500 gæster og især mange børnefamilier nød godt af vores mange aktiviteter. Vi udvikler konceptet for hver gang, så der hele tiden vil være noget nyt og spændende på programmet. Jeg glæder mig meget til at møde jer alle igen til vores levende magasindage med shows, shopping, underholdning, lækker mad og hygge og til at bidrage med noget, jeg selv synes har manglet i vores område. Ét stort fælles og samlende arrangement for børn og voksne.

NORD udkommer stadig på god, klassisk vis i papirudgaven. Fem gange om året med masser af læsestof, inspiration og tilbud. Skriv dig gerne op til vores nyhedsbrev, så du bliver husket til vores events. www.nord-magasinet.dk/tilmeld-nyhedsbrev/

Godt nytår og god læselyst!

Chefredaktør

Rina Mardahl

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.