Vælg en side

At gøre NORD Magasinet ’levende’ har været en drøm længe, og en weekend i november åbnede dørene til NORDs første julemarked på Skovriderkroen.

Derfor glæder jeg mig endnu mere til dette nye år, fordi vi gentager succesen med to årlige kæmpearrangementer. NORD Julemarked og NORD Sommermarked. Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Den 16. 17. og 18. juni 2023 vil NORD Sommermarked løbe af stablen. Og den 1. 2.  og 3. december 2023 gælder det NORD Julemarked. Begge på Skovriderkroen. Inde og ude i de kendte og smukke omgivelser i parken og med udsigt til Øresund. Jeg er dybt taknemmelig for alle jer der lagde vejen forbi vores første julemarked. Over 7.500 gæster og især mange børnefamilier nød godt af vores mange aktiviteter. Vi udvikler konceptet for hver gang, så der hele tiden vil være noget nyt og spændende på programmet. Jeg glæder mig meget til at møde jer alle igen til vores levende magasindage med shows, shopping, underholdning, lækker mad og hygge og til at bidrage med noget, jeg selv synes har manglet i vores område. Ét stort fælles og samlende arrangement for børn og voksne.

NORD udkommer stadig på god, klassisk vis i papirudgaven. Fem gange om året med masser af læsestof, inspiration og tilbud. Skriv dig gerne op til vores nyhedsbrev, så du bliver husket til vores events. www.nord-magasinet.dk/tilmeld-nyhedsbrev/

Godt nytår og god læselyst!

Chefredaktør

Rina Mardahl

Kære læsere

Kære læsere

Tak for et fantastisk år sidste år! Når jeg ser tilbage, kan jeg ikke andet end blive overvældet af tak-nemmelighed for den utrolige rejse, vi har haft med NORD Magasinet. Fra det travle NORD Julemarked på Skovriderkroen med 25.000 gæster til den pul-
serende aktivitet på vores online platform nord-magasinet.dk, har det været en sand fest at dele vores passion for fejringer og livets glæder med jer.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X