Vælg en side

Det gik hurtigt med at tabe sig for 64-årige Charlotte, men endnu bedre er, at hun holder vægten. Få hendes historie her.

Da jeg kontaktede overlæge og slankeekspert Rikke Hein-Rasmussen i Sundhedsklinik Nord, havde jeg et BMI  på 28, og var ked af mine alt for mange ekstra kilo. Jeg er 168 cm høj og vejede dengang 77 kilo. Det var for meget, og især med et krævende arbejdsliv som erhvervsleder. Jeg gik i gang med et firemåneders-forløb, og fik først meget kvalme af Wegovy, men Rikke justerede dosis ned, og så virkede det perfekt.

Wegovy bryder de usunde vaner

Det fantastiske ved medicinen er, at den bryder mønstre og vaner. I kombination med de ugentlige konsultationer hos Rikke, som er superstøttende, har stor indlevelsesevne og er virkelig god til at gøre det enkelt, har jeg ikke kun tabt mig, men ændret min måde at leve på. Også selvom jeg ikke tager medicinen mere. I dag styrketræner jeg og lever det gode liv, men uden at overdrive som før i tiden med især søde sager og vin. Ét glas vin og tre vingummibamser er rigeligt!


Rikke Hein-Rasmussen
Indehaver af Sundhedsklinik NORD og overlæge på Rigshospitalet. Har stor erfaring med vægttab og sundhed, og hjælper mennesker af med overvægt og i at holde den nye vægt i Klampenborg-klinikken.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Energi skaber DU selv!

Energi skaber DU selv!

Ønsker du mere energi? Du er allerede udstyret med et unikt kraftværk. Ved at give kroppen de bedste omstændigheder vil vi kunne udvinde den energi, vi ønsker hver dag.

læs mere
Spis dig  sund i chokolade

Spis dig sund i chokolade

Få din daglige dosis Omega-3-olie i den nye og revolutionerende veganske chokolade fra ecoltr®. Nu med to nye smagsvarianter; Hazelnuts Piedmonte og Sea Salt.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X