Vælg en side

Det gik hurtigt med at tabe sig for 64-årige Charlotte, men endnu bedre er, at hun holder vægten. Få hendes historie her.

Da jeg kontaktede overlæge og slankeekspert Rikke Hein-Rasmussen i Sundhedsklinik Nord, havde jeg et BMI  på 28, og var ked af mine alt for mange ekstra kilo. Jeg er 168 cm høj og vejede dengang 77 kilo. Det var for meget, og især med et krævende arbejdsliv som erhvervsleder. Jeg gik i gang med et firemåneders-forløb, og fik først meget kvalme af Wegovy, men Rikke justerede dosis ned, og så virkede det perfekt.

Wegovy bryder de usunde vaner

Det fantastiske ved medicinen er, at den bryder mønstre og vaner. I kombination med de ugentlige konsultationer hos Rikke, som er superstøttende, har stor indlevelsesevne og er virkelig god til at gøre det enkelt, har jeg ikke kun tabt mig, men ændret min måde at leve på. Også selvom jeg ikke tager medicinen mere. I dag styrketræner jeg og lever det gode liv, men uden at overdrive som før i tiden med især søde sager og vin. Ét glas vin og tre vingummibamser er rigeligt!


Rikke Hein-Rasmussen
Indehaver af Sundhedsklinik NORD og overlæge på Rigshospitalet. Har stor erfaring med vægttab og sundhed, og hjælper mennesker af med overvægt og i at holde den nye vægt i Klampenborg-klinikken.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

At hjælpe kunder med at realisere deres skønhedspotentiale er fokusområdet i DermoCosmetic, der er en af Danmarks ledende kosmetiske hudlægeklinikker. Skulpturering og volumenbehandling af ansigtet er blot et af specialerne.
Og her anbefales fillers til alt fra bekymringsrynker til trætte øreflipper.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.