Vælg en side

Spis kagen i store stykker med friskpisket flødeskum eller vaniljeis.

Tilberedning

1. Tænd ovnen på 180 grader.

2. Pisk æg med sukker og alle krydderierne, til piskeriset laver spor i dejen. Tilsæt mælk og smør.

3. Blend mandler til mel og vend i sammen med hvedemel og bagepulver. Vend 1/3 del af hindbær i. Fordel dejen i formen.

4. Drys resten af bærrene over dejen, drys med sukker, og bag den i den forvarmede ovn i 35 minutter.

5. Server kagen med en kugle vaniljeis

Ingredienser

Kokketid: 15 minutter
Bagetid: 35 minutter

3 hele æg
150 g rørsukker
2 tsk. kanel
1 tsk. fintrevet muskatnød
1 1/4 dl mælk
100 g smeltet smør
150 g mandler
200 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
250 g hindbær
2 spsk. rørsukker

Tilbehør

Vaniljeis
En smurt firkantet form 20 x 30 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

camilla Lawes

Camilla Zarah Lawes

Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer.
Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt.
Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Nem tærte med sommerbær og is

Nem tærte med sommerbær og is

Denne tærte er utrolig let at tilberede, da bunden ikke skal bages først. Brug lige de sommerbær, du har lyst til. Server tærten lun med creme fraiche, flødeskum eller som mig - med en god vaniljeis. BUND:150 g koldt smør200 g hvedemel1/2 dl flormelis 1 æg1/2 spsk....

læs mere

error: Indhold er beskyttet.