Spis kagen i store stykker med friskpisket flødeskum eller vaniljeis.
Tilberedning
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Pisk æg med sukker og alle krydderierne, til piskeriset laver spor i dejen. Tilsæt mælk og smør.
3. Blend mandler til mel og vend i sammen med hvedemel og bagepulver. Vend 1/3 del af hindbær i. Fordel dejen i formen.
4. Drys resten af bærrene over dejen, drys med sukker, og bag den i den forvarmede ovn i 35 minutter.
5. Server kagen med en kugle vaniljeis
Ingredienser
Kokketid: 15 minutter
Bagetid: 35 minutter
3 hele æg
150 g rørsukker
2 tsk. kanel
1 tsk. fintrevet muskatnød
1 1/4 dl mælk
100 g smeltet smør
150 g mandler
200 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
250 g hindbær
2 spsk. rørsukker
Tilbehør
Vaniljeis
En smurt firkantet form 20 x 30 cm
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer.
Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt.
Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Trøffelkugle med orange & Grand Marnier
Det er faktisk en hjemmelavet romkugle, bare uden rom, men med orangesmag.
Honningkagebrød
Lav dit eget honningkagebrød. En smag af jul og duft af julestemning
Ny bog med 70 lækre og smukke snacks til selskab & fest
Elsker du at holde et godt selskab, hvor du fra første færd forkæler dine gæster? Så er der masser af inspiration at hente i Appetizer Deluxe. Bogen giver dig over 70 opskrifter på lette, lækre og smukke snacks, der pirrer appetitten og slår den gode stemning an ved enhver festlig lejlighed fra receptioner og cocktailparties til fødselsdage og højtider.