Spis kagen i store stykker med friskpisket flødeskum eller vaniljeis.
Tilberedning
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Pisk æg med sukker og alle krydderierne, til piskeriset laver spor i dejen. Tilsæt mælk og smør.
3. Blend mandler til mel og vend i sammen med hvedemel og bagepulver. Vend 1/3 del af hindbær i. Fordel dejen i formen.
4. Drys resten af bærrene over dejen, drys med sukker, og bag den i den forvarmede ovn i 35 minutter.
5. Server kagen med en kugle vaniljeis
Ingredienser
Kokketid: 15 minutter
Bagetid: 35 minutter
3 hele æg
150 g rørsukker
2 tsk. kanel
1 tsk. fintrevet muskatnød
1 1/4 dl mælk
100 g smeltet smør
150 g mandler
200 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
250 g hindbær
2 spsk. rørsukker
Tilbehør
Vaniljeis
En smurt firkantet form 20 x 30 cm
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer.
Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt.
Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Camilla Lawes – Chokoladekage med lys chokocreme og jordbær
Bunde: Pisk smør og sukker sammen, tilsæt æggene ét af gangen. Sigt mel, bagepulver og natron sammen og vend i æggemassen. Hak chokoladen fint og vend i sammen med marmelade. Rør kærnemælk i til en ensartet dej.
Camilla Lawes – Boost maden til din næste fest
Maden smager skønt. Den er lavet, så du føler, at den er kreeret præcis til din personlige, festlige lejlighed og ikke bare til et nummer i rækken – og så kan du være sikker på, at den er stylet, så den ser ultraindbydende ud, når du bestiller Camilla Zarah Lawes til at stå for måltidet.
Camilla Lawes – Jordbærkager med tecreme
Den lækre knasende bund, fyldt med den vidunderlige chokoladecreme med te smager fantastisk. En god variant til den klassiske jordbærkage. Kagen kan også tilberedes med brombær, blåbær eller hindbær.