De mørke måneder er fyldt med lys og hygge i områdets eksklusive mødested. Selv julemanden aflægger visit, og når nytåret er skudt ind med luksusmenu og gensynsglæde, går Address en endnu lysere fremtid i møde.
Første advent i måneden sejler julemanden ind i Tuborg Havn. Pyntet med julelys i masterne og julemusik i højttalerne, er den store forsamling af glade gæster på kajen ikke i tvivl: Julemanden kommer igen til Address. Ude foran restauranten danses der om det ni meter høje juletræ. Der er godteposer til børnene, og juleønsker kan hviskes til julemanden, inden det er tid at gå hjem. Eller sætte sig til bords med flæskesteg på tallerknerne og rødvin i glassene
Address inviterer til jule- og nytårs-arrangementer resten af året.
Eksklusiv og afslappet
Med et 10 års jubilæum i kikkerten til næste år, kan den futuristiske pavillon i Tuborg Havn fortælle historier om traditioner, mindeværdige bryllupsfester, forretningsmøder med traktement, hus-mandskost på en hverdag og velbrygget kaffe i farten. Siden Kim Hansen overtog stedet og med hjælp fra et dygtigt team af kokke og tjenere, har Address for længst kastet anker som områdets eksklusive spise- og mødested med vandudsigt. Der er luksus for alle pengene morgen, middag og aften, men der også så meget laidback-stemning, at man kan geare helt ned.
Klassisk Tatar: Chokofodret okseinderlår, kapers, rødløg, pickles, peberrod, æggeblomme 225 kr. Pommes Frites i andefedt 65 kr., Grøn Salat 65 kr. Smørrebrød: Skiver af dansk okseculotte, grøntsager, bearnaisecreme, løggelé, sprøde løg 155 kr. Address’ Pære Belle Hélène: Chokoladeskal, pærekompot, vaniljeis, chokoladesauce, pæreskum 145 kr.
Renoveringer på vej
Selvom der i kalenderen står jul, med alle højtidens traditioner som julemand, og ikke mindst den overdådige julemenu til årets julefrokoster, er Kim og daglig leder Phillip Bodum i fuld gang med ”alt det nye”. Kim fortæller, at til næste år kan gæsterne glæde sig til nye og fine toiletter. Der kommer bedre udendørsfaciliteter og køkkenet får den store tur. Noget som køkkenchef Morten Kirk især glæder sig til. Morten Kirk, som bl.a. har arbejdet på Michelin-restauranter i udlandet, får nu endnu bedre rammer til at udfolde den kendte Address-ånd med råvarer fra øverste hylde til kvalitetsmad lavet fra bunden. Uanset om menukortet siger helleflynder, østers eller wienerschnitzel.
Indehaver Kim Hansen og daglig leder Phillip Bodum nyder udsigten over Tuborg Havn
Nyt medlem i Address-familien
Address har også fået vokseværk. Lillesøsteren hedder A Dresscode og ligger i en historisk bygning på Amerika Plads. Ligesom Address er det et eftertragtet sted at holde selskaber og spise samme lækre morgenmad og frokost. Familieforøgelsen har også betydet, at teamet er vokset fra 16 til 40 ansatte. En af de nye på holdet er Maria Tage Johansen. Hun står for al booking og koordination af fester og events. På den måde får brudepar, fødselarer, firmaer og andre, en direkte kontakt, når selskaber skal afvikles i de smukke omgivelser.
Address arrangerer fester, firmaarrangementer, julefrokoster etc.
Fra hverdagslækker til eksklusiv nytårsfest
Men først er det jul på Address. Den 17. november begynder det med julemenu, gløgg og æbleskiver. Og når julemanden har været på besøg, går det for alvor løs med årets julefrokoster, for til sidst at kulminere den 31. december. Endnu en fast Address-tradition og lidt af et tilløbsstykke med dronningens nytårstale, østers og kaviar på nytårsmenuen med bobler fra det nye champagneskab og gensynsglæde mellem gamle og nye venner. Alle er velkommen! Også på en hverdag til et glas vin og snacks på vej til biffen.
Vinkortet har fået en opdatering. Bl.a. med nyt chammpagneskab
JUL PÅ ADDRESS
Julemenu
8 retter 695 kr.
Nytårsaften
med 3 luksussnacks, 4 eksklusive retter, kransekage og 1 gl. champagne.
1.895 kr. u/vin. 2.695 kr. m/vin.
Besøg NORDs gastro butikker her:
Mathias Broksø – En Bartenders Bekendelser
Har du nogen favoritbarer i udlandet? Altså London, New York og Barcelona er rene barmekkaer. Singapore er også godt med, men jeg har favoritter på den anden side af kloden – i Melbourne og Sydney. Mit mantra er råvaregenbrug og hele tanken om, at man udnytter sine råvarer helt optimalt, tiltaler mig. I Sydney ligger baren, der blot hedder “RE”. Indehaveren hedder Matt Whiley, og han har haft en bar i London, men er nu flyttet til Australien. Han laver de lækreste cocktails.
North Coffee hygger hele sommeren
North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.
Nyåbnet kebab ved lille torv på Strandparksvej
Fokus på friske råvarer, skarpe priser og behagelig service.
Prøv vores hjemmelavede chili – enten i pita, durum eller vores German kebab.