Vælg en side

Denne opskrift er fra min kogebog Vegansk – Livin’ la vida Vegan

Opskrift til 4 wraps

Copyright foto Columbus Leth

Wraps er gode i madpakken, da de gør det nemt at samle en masse grønt på en velsmagende måde. Brug fx de store tortillaer, der kan købes i supermarkederne, og fyld dem med masser af grønt, hummus eller denne skønne kikærtesalat.

Se Film

Tilbehør til 4 wraps

1 lille rødløg
1 stængel bladselleri
1 gulerod
50 g solsikkekerner
1/2 citron
240 g kogte kikærter
1/2 avocado
150 g majs uden sukker
3 spsk vegansk mayo
Havsalt og friskkværnet
Peber

Til servering:

Store tortillapandekager
Frisk salat
Tomatskiver
Friske spirer

Fremgangsmåde

Hak rødløg, bladselleri, gulerod og solsikkekerner godt igennem i en foodprocessor. Tilsæt citronsaft, kikærter og avocado og blend, så der stadig er hele eller halve kikærter tilbage. Vend til sidst de blendede ingredienser med majs, mayo, salt og peber. Server i en tortillapandekage med salat, tomatskiver og friske spirer.Luk din wrap og grill kortvarigt på en grillpande på hver side. Kikærtesalaten er også perfekt på rugbrød.

Johanne Mosgaard

Johanne er grøntsagsnørd med passion for det plantebaserede køkken. Forfatter til kogebøgerne ’Grønskolling’ og ’Vegansk –
Livin’ la vida vegan’. Til daglig driver hun madbloggen ’Englerod’, hvor hun deler sunde og plantebaserede opskrifter, der er for alle, der elsker grøntsager. Hvad end du er veganer, vegetar eller kødspiser, så er der inspiration at hente.

Følg Johannes arbejde på både Facebook og Instagram @Englerod.

Besøg NORD’s Sundheds butikker her:

Veganske opskrifter – Mini pizza med linsemos og grønt

Veganske opskrifter – Mini pizza med linsemos og grønt

Små lækre mini pizzaer med linsemos og grønt. Pizza kan laves med næsten alle grøntsager du har liggende i køleskabet og er derfor oplagt som en tøm-køleskabet-ret til weekendhyggen. Jeg giver dig her tre bud på grønt som er lækkert på pizza. Både bagt med i ovnen, men også friske rå grøntsager som toppin

læs mere

error: Indhold er beskyttet.