Vælg en side

Denne opskrift er fra min kogebog Vegansk – Livin’ la vida Vegan

Opskrift til 4 wraps

Copyright foto Columbus Leth

Wraps er gode i madpakken, da de gør det nemt at samle en masse grønt på en velsmagende måde. Brug fx de store tortillaer, der kan købes i supermarkederne, og fyld dem med masser af grønt, hummus eller denne skønne kikærtesalat.

Se Film

Tilbehør til 4 wraps

1 lille rødløg
1 stængel bladselleri
1 gulerod
50 g solsikkekerner
1/2 citron
240 g kogte kikærter
1/2 avocado
150 g majs uden sukker
3 spsk vegansk mayo
Havsalt og friskkværnet
Peber

Til servering:

Store tortillapandekager
Frisk salat
Tomatskiver
Friske spirer

Fremgangsmåde

Hak rødløg, bladselleri, gulerod og solsikkekerner godt igennem i en foodprocessor. Tilsæt citronsaft, kikærter og avocado og blend, så der stadig er hele eller halve kikærter tilbage. Vend til sidst de blendede ingredienser med majs, mayo, salt og peber. Server i en tortillapandekage med salat, tomatskiver og friske spirer.Luk din wrap og grill kortvarigt på en grillpande på hver side. Kikærtesalaten er også perfekt på rugbrød.

Johanne Mosgaard

Johanne er grøntsagsnørd med passion for det plantebaserede køkken. Forfatter til kogebøgerne ’Grønskolling’ og ’Vegansk –
Livin’ la vida vegan’. Til daglig driver hun madbloggen ’Englerod’, hvor hun deler sunde og plantebaserede opskrifter, der er for alle, der elsker grøntsager. Hvad end du er veganer, vegetar eller kødspiser, så er der inspiration at hente.

Følg Johannes arbejde på både Facebook og Instagram @Englerod.

Se mere på englerod.dk

Besøg NORD's Sundhedsbutikker her:

error: Content is protected !!
X

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk