NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Jeg har altid spist 17 vitaminer dagligt igennem mange år, fordi jeg kan mærke på min krop, at det virker og giver energi. Men da jeg stødte på STAÏ-produktet, så behøvede jeg ikke længere alle de piller og kapsler. Måske du så Jytte Bille præsentere sit produkt i Løvernes Hule Efterfølgende eksploderede salget, og jeg fik også lyst til at prøve det. Det unikke ved STAÏ er, at det indeholder ALLE vitaminer, mineraler, proteiner og omega-3. Jeg valgte STAÏ Healthy+ med kollagen, fordi kollagen booster hud, hår og negle, led, brusk og muskler. Eftersom jeg går op i mit immunforsvar og mit energiniveau, har jeg valgt fortsat at indtage syv piller ved siden af. Det vil sige, jeg også får ekstra 100 mg D-vitamin, selen og  EyeQ. Sidstnævnte er en særlig kombination af essentielle flerumættede fedtsyrer.

 

Du får pulveret, en shake og hørfrøolien. Kosttilskud i kapsler er affald for din krop.

Nemt og super sundt

Jeg har nu indtaget STAÏ dagligt igennem fire måneder. Jeg shaker med havremælk – vand kan også bruges – og jeg kan tydeligt mærke en forskel. Udover, at jeg nyder den mættende shake hver morgen – den smager godt! – så kan jeg mærke, at det kommer hurtigere ud i kroppen end pillerne og kapslerne. Og glemmer jeg den, er det som om at trætheden melder sig hurtigere. Det jeg virkelig elsker ved STAÏ er, at den er sammensat, så kroppen optager alle de næringsstoffer, den har brug for. Man får altså både vitaminer, mineraler, proteiner og omega-3 i ét produkt, hvilket jeg virkelig er tilhænger af. Ikke kun fordi det indeholder alt, hvad jeg har brug for, men også fordi det gør det nemt og ligetil.

Kapsler er affald

Noget andet er miljøet. Kapsler er affald, og der er lavet undersøgelser, som fortæller, at vi gennem livet spiser omkring 70 kilo unødigt affald, og dét er ikke sundt for kroppen! Faktisk er det ret ulækkert at tænke på. Så hvorfor ikke starte med at skåne vores eget indre miljø ved at fjerne kapselemballage, som STAÏ har gjort? Jeg og min krop er fans – vi kan slet ikke undvære det.

Tilbydes som engangskøb eller til en månedlig medlemspris på webshop direkte fra producenten. Hver pakke indeholder STAÏ-pulver og hørfrøolie til en måned. En shaker i plastic med smart låg følger med.

STAÏ Healthy+ med kollagen.  680 kr.
Medlemspris 560 kr.

STAÏ Healthy+ uden kollagen. 635 kr.
Medlemspris 522,94 kr.

STAÏ Basic 3+  børn fra 3 år. 535 kr.
Medlemspris 440,59 kr.

STAÏ All-in-one kosttilskud bestående af et proteinpuler med alle vitaminer og mineraler samt en medfølgende økologisk hørfrøolie, som udover at være et sundt omega-3 tilskud støtter optagelsen af bl.a. de fedtopløselige vitaminer A, D, E og K så effektivt som muligt.

Lider du af hedeture?

Lider du af hedeture?

Hedeture kommer som regel i små anfald, der varer i et par minutter. De opstår oftest i årene omkring, at menstruationen begynder at blive uregelmæssig, og de aftager med tiden, men der kan gå 5-10 år, før de helt holder op.

læs mere
En helt særlig jul

En helt særlig jul

I år begyndte julen for mig allerede i sommer. Dér tog jeg de første spadestik til NORDs Julemarked på Skovriderkroen, som bliver afholdt hen over weekenden den 18.-19.-20. november på Skovriderkroen. For jeg syntes, der manglede et lækkert og smukt julemarked i Gentofte, og når jeg får en idé, vil jeg gerne føre den ud i livet.

læs mere
Julemarked og personlig blog

Julemarked og personlig blog

Jeg går efteråret i møde med to gode nyheder, som jeg her vil dele med jer. Den ene er, at NORD for første gang laver et arrangement for vores kære læsere. Et storstilet julemarked over tre dage den 18.-19 og 20. november – på Skovriderkroen.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X