Disse vidunderlige muffins kan også bages med blåbær, eller solbær.
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æg og sukker godt sammen. Bland creme fraiche og smør i dejen og rør godt.
Kom hvedemel, bagepulver og vaniljepulver i dejen og rør, til du har en ensartet dej.
Skyl hindbærrene forsigtigt og vend dem i dejen med en dejskraber. Hak chokoladen i mindre stykker og vend i dejen.
Smør muffinsformene eller for dem med bagepapir og fordel dejen i formene. Bag kagerne midt i ovnen i 10-15 minutter, til de er let gyldne og flot hævet. Tag kagerne ud af formene og lad dem køle af.
Antal: 10
Tid: 20 minutter
Bagetid:15 minutter
INGREDIENSER
2 æg
200 g sukker
1½ dl creme fraiche 18%
100 g smeltet smør
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker
100 g hvid chokolade
250 g hele hindbær
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer.
Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt.
Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Sprøde cookies med lime, havregryn og hasselnødder
Lækre sprøde cookies, der pyntes med hvid chokolade, spis dem, som de er – eller til en portion is.
Trøffelkugle med orange & Grand Marnier
Det er faktisk en hjemmelavet romkugle, bare uden rom, men med orangesmag.
Honningkagebrød
Lav dit eget honningkagebrød. En smag af jul og duft af julestemning