NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Der er mange mennesker, som igennem årene har sagt den samme sætning til mig fuldstændig uafhængigt af hinanden: ”Det er meget nemmere at være sammen med min hund, end det er at være sammen med mennesker.”
Jeg forstår det fra bunden af mit hjerte, med hele min dybde og alt hvad jeg føler. Igennem mine 22 års arbejde med hundene er jeg blevet overvældet, når jeg har mødt ren kærlighed.
Lige så forskellige som vi mennesker er, lige så forskellige er hundene det også. De har deres helt egen personlighed, temperament og måder at udvise kærlighed på.
Hunde opfatter situationer på en anden måde end os. De kan ikke have to modsatrettede følelser på samme tid fx had og kærlighed til en anden. De kan ikke multitaske, hvis de spiser, så spiser de og sanser dét. Der er mange hundeejere, der gerne vil forstå deres kæreste eje endnu bedre.
Hunde kommunikerer nonverbalt med hinanden og også til os, hvis vi lytter og er stille.
Hvis du vil lære mere om det, som hedder ”telepati”, er du velkommen på kurset Dyretelepati Basic, som starter op den 28. september.
Du kan læse mere på ditteyoung.dk

I tusindvis af år har det været kendt, at hunden er menneskets bedste ven. Den var det første husdyr, som blev tæmmet af mennesket, og er derfor også det dyr, som vi har den længste historie tilfælles med. Hunden er i dag blevet en sjælepartner, et familiemedlem og en bedste ven, som man altid kan læne sig op ad. Fås på ditteyoung.dk, 299,95 kr.

Ditte Young

  • Ditte Young er 42 år gammel, bor i Kgs. Lyngby med sin søn.
  • Hun er uddannet psykoterapeut, clairvoyant, dyretelepatør mv.
  • Hun er forfatter til 3 bøger udgivet hos Muusmann Forlaget.
  • Hun lever af at afholde foredrag, lave business clairvoyance sessioner med erhvervsfolk og laver også radio.

Besøg NORDs kæledyr butikker her:

Styrke har ingen alder

Styrke har ingen alder

M ed årene mister vi vores vigtigste ungdoms-kilde – muskler – hvis vi ikke holder fast i dem med træning. Udmattelse, en be-grænset bevægelighed og skrøbelighed skyldes ikke kun alder, men også muskeltab. Selvfølgelig sker der også hormonelle forandringer, men din adfærd afgør, hvor hårdt de rammer, fortæller træningsspecialist Anna Bogdanova.

læs mere
Scan dig rask og fang sydommen tidligt

Scan dig rask og fang sydommen tidligt

I Danmarks ældste privathospital råder de over hele 27 specialer. Efter en gedigen makeover tilbyder de i dag også en af tidens mest hypede diagnoseværktøjer: MR-scanning

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X