Vælg en side

Når man som jeg har hund på snart 7. år, oplever man i den grad alle fire årstider. Det er mit pusterum, og især nu med alle de små påskeliljer, som kommer frem under de brune visne blade i skoven. Det er en smuk tid, vi går i møde.

Jeg håber på, at vi også bruger foråret og sommeren på at give de lokale butikker mere fokus, da de kæmper en hård kamp i øjeblikket, og derfor husker at bruge dem. Det vil se så trist ud, hvis de forsvinder. Så husk at bruge dem i dag, hvis du vil have dem i morgen.

Planlægningen af NORD Sommermarked på Skov-riderkroen den 16.-17.-18. juni 2023 er i fuld gang, og alle er meget positive. Jeg kan høre på mange af jer, at I har savnet et sted at samles om – noget, der er lidt mere end det, man normalt ser. I skal glæde jer til masser af musik, shows hver dag, mange foodtrucks, vin og en highend-bar på 1. sal på terrassen mod haven med champagne, østers og kaviar. Ved udendørsscenen vil I kunne nyde vin og lækker mad, mens musikken spiller under en ’himmel’ dekoreret med paraplyer i fine sommer-farver. Børnene er der også tænkt på med et kæmpe kreativt børnetelt, bl.a. med eventyroplæsning. Der vil være ponyridning, fiskedam, ballonshow og overraskelser. Og ikke mindst det flotte fremmøde af 120 udstillere inden for sport, delikatesser, bolig, kunst, mode, smykker og alt til barnet.

Husk at hunde i snor er meget velkomne. Vi står klar med godbidder til dem og balloner til alle børn.

Vi ses på NORD Sommermarked på Skovriderkroen og god læselyst af dette års forårsnummer!

Chefredaktør
Rina Mardahl

Benyt vores Early Bird-tilbud allerede nu:
www.billetsalg.dk/nord Her sparer du 20 kr. pr. billet,
og der er også en særbillet til den store familie med 2 voksne inkl. 2-4 børn.

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.