Vælg en side

Når man som jeg har hund på snart 7. år, oplever man i den grad alle fire årstider. Det er mit pusterum, og især nu med alle de små påskeliljer, som kommer frem under de brune visne blade i skoven. Det er en smuk tid, vi går i møde.

Jeg håber på, at vi også bruger foråret og sommeren på at give de lokale butikker mere fokus, da de kæmper en hård kamp i øjeblikket, og derfor husker at bruge dem. Det vil se så trist ud, hvis de forsvinder. Så husk at bruge dem i dag, hvis du vil have dem i morgen.

Planlægningen af NORD Sommermarked på Skov-riderkroen den 16.-17.-18. juni 2023 er i fuld gang, og alle er meget positive. Jeg kan høre på mange af jer, at I har savnet et sted at samles om – noget, der er lidt mere end det, man normalt ser. I skal glæde jer til masser af musik, shows hver dag, mange foodtrucks, vin og en highend-bar på 1. sal på terrassen mod haven med champagne, østers og kaviar. Ved udendørsscenen vil I kunne nyde vin og lækker mad, mens musikken spiller under en ’himmel’ dekoreret med paraplyer i fine sommer-farver. Børnene er der også tænkt på med et kæmpe kreativt børnetelt, bl.a. med eventyroplæsning. Der vil være ponyridning, fiskedam, ballonshow og overraskelser. Og ikke mindst det flotte fremmøde af 120 udstillere inden for sport, delikatesser, bolig, kunst, mode, smykker og alt til barnet.

Husk at hunde i snor er meget velkomne. Vi står klar med godbidder til dem og balloner til alle børn.

Vi ses på NORD Sommermarked på Skovriderkroen og god læselyst af dette års forårsnummer!

Chefredaktør
Rina Mardahl

Benyt vores Early Bird-tilbud allerede nu:
www.billetsalg.dk/nord Her sparer du 20 kr. pr. billet,
og der er også en særbillet til den store familie med 2 voksne inkl. 2-4 børn.

Kære læsere

Kære læsere

Tak for et fantastisk år sidste år! Når jeg ser tilbage, kan jeg ikke andet end blive overvældet af tak-nemmelighed for den utrolige rejse, vi har haft med NORD Magasinet. Fra det travle NORD Julemarked på Skovriderkroen med 25.000 gæster til den pul-
serende aktivitet på vores online platform nord-magasinet.dk, har det været en sand fest at dele vores passion for fejringer og livets glæder med jer.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X