Vælg en side

Og i alt slags vejr, hver dag, året rundt, skal jeg ud med min hund. Jeg elsker det, og jeg kan se, at det gør alle vores lokale hundevenner også. Det vil sige, jeg ved altid, hvad deres hund hedder. For sådan er det også at være glad hundeejer: Man er først på fornavn med de firbenede. Og når man går sin daglige hundetur i områdets parker, på stranden eller i skoven, så gør det ikke noget, at det regner eller blæser.

I årets efterårsnummer vil du møde rigtige mange skønne vovser, men også katte og andre kæledyr. Magasinet elsker dyr, især hunde, så én gang om året har vi et kæledyrstema.

Vi er også i fuld gang med at gøre klar til årets NORD Julemarked på Skovriderkroen. Julelys fra Sirius tændes overalt på Skovriderkroen, i weeken-den den 1.,2. og 3. december, som omdannes til et magisk og fortryllende julemarked. Med over 130 udstillere ude og inde, kan du juleshoppe alskens gaver og julepynt. Børnene bliver underholdt af bl.a. julemand og ponyridning og alt, hvad du ønsker af gløgg, æbleskiver og lækker mad, er der også. Det er et stort arbejde at få det hele til at spille, men vi glæder os til at få jer alle i ægte julestemning.

Nyd det smukke efterår, og husk, at de lokale butikker kun overlever, hvis vi bruger dem. Onlinehandel er stadig en alt for stor konkurrent, så lad os alle gøre en indsats for at vores område bevarer sit unikke præg ved at have et aktivt og anderledes butiksliv. Ganske enkelt ved at bruge dem!

God læselyst!

Chefredaktør
Rina Mardahl

Walk and talk med Søren Pilmark

Walk and talk med Søren Pilmark

Den folkekære skuespiller og nu også forfatter har ry for at være lidt af en lukket bog. Nords redaktør gjorde alligevel forsøget, og gik tur på Bakken med ørkenens søn uden fez og monokel i håbet om at vende et par sider til.
Med klangen af Søren Pilmarks karakteristiske stemme i frisk erindring – jeg har lyttet til skuespillerens debutroman om tryllekunstneren Laurits og varieté-teateret Apollo – møder jeg manden selv. På Bakken, hvor han også slår sine folder i Cirkusrevyen med Ørkenens Sønner.

læs mere
Kære læsere

Kære læsere

Tak for et fantastisk år sidste år! Når jeg ser tilbage, kan jeg ikke andet end blive overvældet af tak-nemmelighed for den utrolige rejse, vi har haft med NORD Magasinet. Fra det travle NORD Julemarked på Skovriderkroen med 25.000 gæster til den pul-
serende aktivitet på vores online platform nord-magasinet.dk, har det været en sand fest at dele vores passion for fejringer og livets glæder med jer.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.