Vælg en side

Og i alt slags vejr, hver dag, året rundt, skal jeg ud med min hund. Jeg elsker det, og jeg kan se, at det gør alle vores lokale hundevenner også. Det vil sige, jeg ved altid, hvad deres hund hedder. For sådan er det også at være glad hundeejer: Man er først på fornavn med de firbenede. Og når man går sin daglige hundetur i områdets parker, på stranden eller i skoven, så gør det ikke noget, at det regner eller blæser.

I årets efterårsnummer vil du møde rigtige mange skønne vovser, men også katte og andre kæledyr. Magasinet elsker dyr, især hunde, så én gang om året har vi et kæledyrstema.

Vi er også i fuld gang med at gøre klar til årets NORD Julemarked på Skovriderkroen. Julelys fra Sirius tændes overalt på Skovriderkroen, i weeken-den den 1.,2. og 3. december, som omdannes til et magisk og fortryllende julemarked. Med over 130 udstillere ude og inde, kan du juleshoppe alskens gaver og julepynt. Børnene bliver underholdt af bl.a. julemand og ponyridning og alt, hvad du ønsker af gløgg, æbleskiver og lækker mad, er der også. Det er et stort arbejde at få det hele til at spille, men vi glæder os til at få jer alle i ægte julestemning.

Nyd det smukke efterår, og husk, at de lokale butikker kun overlever, hvis vi bruger dem. Onlinehandel er stadig en alt for stor konkurrent, så lad os alle gøre en indsats for at vores område bevarer sit unikke præg ved at have et aktivt og anderledes butiksliv. Ganske enkelt ved at bruge dem!

God læselyst!

Chefredaktør
Rina Mardahl

Redaktøren anbefaler A Dresscode

Redaktøren anbefaler A Dresscode

Nords redaktør Rina Mardal forelskede sig i Address’ søster-restaurant mellem Nordhavn og Langelinie: “Ligesom mange andre i området har jeg også taget Address i Tuborg Havn til mig.” Ligesom mange andre i området har jeg også taget Address i Tuborg Havn til mig. Skabt af trekløveret Kim Hansen, Tilde Christiansen Olsen og Jilly Høi, som igennem flere år har gjort Address til et af vores foretrukne mødesteder med kvalitetsgastronomi på tallerknerne, liflige dråber i glassene og en helt særlig stemning.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X