Vælg en side

… og det skal vores dejlige hunde helst ikke have, for det kan udvikle sig til alvorlig sygdom. Bliv klogere på de væmmelige parasitter, og hvordan I undgår dem med dyrlæge Claus Sloth fra Skovshoved Dyreklinik.

Alt, hvad der kan krybe og gå af insekter og parasitter har kronede dage efter en mild vinter. Det gælder også hjerteorm og lungeorm, som hunde kan få ved helt al-mindelig hundeadfærd. Fx gnaske i skovbunden, drikke af vandpytter, spise efterladenskaber m.m. Er de uheldige, indtager de også en lille snegl, som parasitten bruger som mellemvært. Parasitten kan forårsage skader på lungevæv eller hjertevæv, fordi de lever og vandrer i hundens væv, ligesom de også formerer sig i vævet.

Hoster din hund?

Hjerteorm er klart den farligste, og bliver hunden ikke behandlet for det, kan den i værste fald dø. Så galt behøver det dog ikke gå, så længe man reagerer på symptomerne og kontakter dyrlægen. Hoste er det mest almindelige symptom, samt træthed, pusten og anden vejrtrækningsbesvær. Nedsat appetit, opkast og nysen kan også forekomme. Diagnosen kan kun stilles ved afføringsprøver, og selve behandlingen tilpasses individuelt.

Besøg NORDs kæledyr butikker her:

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

Marley er verdens bedste, sødeste og kærligste dreng … når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede.

læs mere
Kender du ”hot spot?”

Kender du ”hot spot?”

Skovshoved Dyreklinik. Vores engagerede og passionerede dyrelæger og veterinærsygeplejesker sørger for, at dit kæledyr får den bedst tænkelige behandling, hvor dyrets velfærd altid er i fokus. Vi har specialiseret os inden for ortopædi og modtager henvisninger fra andre klinikker med dyr, der kræver behandling for ortopædiske og neurokirurgiske lidelser, fx frakturer, korsbåndsskader og diskusprolapser. Uanset hvilken behandling, dit kæledyr kræver, har vi altid fokus på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

læs mere
Savner du kærlighed og træning?

Savner du kærlighed og træning?

Så er Brotus’ boblende hjerte til dig eller jer, der drømmer om den mest kærlige snude – klar på at lære nyt. Med sin blanding af Siberian Husky og Golden Retriever er 2-årige Brotus en skøn kombination af stærke jagtinstinkter og tryghedssøgende familiehund.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.