Vælg en side

Gør 11-tallet mellem brynene, at du ser vred ud? Er huden langs ørekanten tør og rynket, så du virker ældre, end du er? Og mangler øreflipperne fasthed og fylde? Med alderen nedsættes mængderne af naturligt hyaluronsyre, collagen og elastin i huden, og det hele hænger lidt mere.
– Med fillers kan vi løfte huden og genskabe den tabte volumen. På den måde kommer øreflippen til at hænge mindre og får mere af sin elasticitet igen. Og en øreflip, der får fylden tilbage og bliver mere spændstig, syner også mere ungdommelig, forklarer Simone Åkerstrøm Hansen, der er klinikchef hos DermoCosmetic i København.

De hængende øreflipper har fået fylde og elasticitet med 1 ml Restylane.

Foryngende forvandling

Hos DermoCosmetic sværger de til fillers fra Restylane, og de er i dag en af landets dygtigste Restylane klinikker. Der er to internationale Restylane-trænere i klinikken, som sikrer, at du er i de bedste hænder. Klinikkens veluddannede behandlere tager altid højde for dit naturlige udgangspunkt, så du får et resultat, der passer til dig – og gør dig til en smukkere udgave af dig selv.

Så nemt er det at have båd!

Så nemt er det at have båd!

Sejl din “næsten” egen båd i Tuborg Havn og Marbella Spanien. Bliv medlem af Club Nautic. Det er let at være guld- eller platinmedlem af Club Nautic, som som også har en båd i Marbella. Du og familien, venner eller kolleger kan i ro og mag flyve til Malaga og nyde det varme klima i en uge, i en af Club Nautics lækre lejligheder foruden at have tre hele dage på båden.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X