Vælg en side

Gør 11-tallet mellem brynene, at du ser vred ud? Er huden langs ørekanten tør og rynket, så du virker ældre, end du er? Og mangler øreflipperne fasthed og fylde? Med alderen nedsættes mængderne af naturligt hyaluronsyre, collagen og elastin i huden, og det hele hænger lidt mere.
– Med fillers kan vi løfte huden og genskabe den tabte volumen. På den måde kommer øreflippen til at hænge mindre og får mere af sin elasticitet igen. Og en øreflip, der får fylden tilbage og bliver mere spændstig, syner også mere ungdommelig, forklarer Simone Åkerstrøm Hansen, der er klinikchef hos DermoCosmetic i København.

De hængende øreflipper har fået fylde og elasticitet med 1 ml Restylane.

Foryngende forvandling

Hos DermoCosmetic sværger de til fillers fra Restylane, og de er i dag en af landets dygtigste Restylane klinikker. Der er to internationale Restylane-trænere i klinikken, som sikrer, at du er i de bedste hænder. Klinikkens veluddannede behandlere tager altid højde for dit naturlige udgangspunkt, så du får et resultat, der passer til dig – og gør dig til en smukkere udgave af dig selv.

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.