Vælg en side

Gør 11-tallet mellem brynene, at du ser vred ud? Er huden langs ørekanten tør og rynket, så du virker ældre, end du er? Og mangler øreflipperne fasthed og fylde? Med alderen nedsættes mængderne af naturligt hyaluronsyre, collagen og elastin i huden, og det hele hænger lidt mere.
– Med fillers kan vi løfte huden og genskabe den tabte volumen. På den måde kommer øreflippen til at hænge mindre og får mere af sin elasticitet igen. Og en øreflip, der får fylden tilbage og bliver mere spændstig, syner også mere ungdommelig, forklarer Simone Åkerstrøm Hansen, der er klinikchef hos DermoCosmetic i København.

De hængende øreflipper har fået fylde og elasticitet med 1 ml Restylane.

Foryngende forvandling

Hos DermoCosmetic sværger de til fillers fra Restylane, og de er i dag en af landets dygtigste Restylane klinikker. Der er to internationale Restylane-trænere i klinikken, som sikrer, at du er i de bedste hænder. Klinikkens veluddannede behandlere tager altid højde for dit naturlige udgangspunkt, så du får et resultat, der passer til dig – og gør dig til en smukkere udgave af dig selv.

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Foryngelseskur med filler – når rynkerne ikke længere er smukke

Har ansigtet mistet fylde? Hænger øreflipperne? Eller har du vredesrynker mellem øjenbrynene, så du konstant ser skeptisk ud? Så kan du lynhurtigt stille uret tilbage med små mirakler i sprøjteform. Mens Azzalure (botox) får musklerne i ansigtet til at slappe af, kan en Restylane-filler erstatte den tabte volumen i tindingerne eller kinderne. Huden får fornyet fylde, elasticiteten genoprettes, og rynker og furer reduceres.

læs mere

error: Content is protected !!
X