Vælg en side

DermoCosmetic:
Tryg skønhed på højeste niveau

I 20 år har DermoCosmetic været på forkant med udviklingen inden for det kosmetiske speciale. De er kendt for deres høje etik og fantastiske kundeservice samt deres skarpe fokus på at tilbyde den ultimative kvalitet og sikkerhed for kunderne. DermoCosmetic er blandt Danmarks største kosmetiske hudlægeklinikker med mange års erfaringer i kosmetiske behandlinger. Virksomheden har tre klinikker i henholdsvis København, Virum og Ålborg, der udfører højkvalitetsbehandlinger af de absolut mest erfarne og dygtige kosmetiske hudlæger, sygeplejersker og kosmetiske behandlere. DermoCosmetic skiller sig markant ud ved at være den mest avancerede og specialiserede kosmetiske klinik i Danmark, idet de tilbyder den bredeste og mest specialiserede række af behandlinger.

Højeste karakter i kundetilfredshed
DermoCosmetic satser på en kundekreds der værdsætter en kombination af høj faglighed, størst mulige kvalitet og sikkerhed, god service og et kundeloyalitetsprogram fremfor den lavest mulige pris eller et ry om at være den største aktør. DermoCosmetic benytter sig af kundetilfredshedsmålingen ”NPS”. De seneste opgørelser viser tårnhøje resultater, hvor DermoCosmetic er helt i top med en samlet NPS på 79 procent for ”excellent”. Den samlede NPS-score for branchen som helhed er 38 procent. Og endelig en 92 procent-score for Botox/Restylane-behandlingerne med bedømmelsen ”outstanding”.

Prisvinder
I 2022 vandt DermoCosmetic Galderma-prisen “SCULPTRA CLINIC OF THE YEAR”.

Kosmetisk klinik for skønhed og hudforyngelse

Åbningstider KBH og Virum

Mandag: 9-20
Tirsdag: 9-20
Onsdag: 9-20
Torsdag: 9-19
Fredag: 9-18
Lørdag: 9-15
Søndag: Lukket

Åbningstider Aalborg

Mandag: 9-18
Tirsdag: 9-18
Onsdag: 9-18
Torsdag: 8-20
Fredag: 9-18
Lørdag: 9-18
Søndag: Lukket

Følg os

DermoCosmetic København

Hvem vil du overlade dit smukke ansigt til?

Hvem vil du overlade dit smukke ansigt til?

I en tid hvor det mere er reglen end undtagelsen at bruge fillers og botox for et smukt udseende, er det vigtigere end nogensinde at benytte de bedste og mest erfarne behandlere. NORD sætter fokus på kvalitet, effekt og sikkerhed sammen med DermoCosmetic. En af landets mest rutinerede kosmetiske hudlægeklinikker, hvor et smukt resultat og sikkerhed går hånd i hånd. Hver gang en mand eller kvinde får et friskere og smukkere udseende med ikke-permanente fillers hos Dermo­Cosmetic – to kosmetiske hudlæge­klinikker i henholdsvis Virum og i København – er der mere end 15 års erfaring og flere årtiers forskning og dokumentation bag

error: Indhold er beskyttet.