Vælg en side

I en tid hvor det mere er reglen end undtagelsen at bruge fillers og botox for et smukt udseende, er det vigtigere end nogensinde at benytte de bedste og mest erfarne behandlere. NORD sætter fokus på kvalitet, effekt og sikkerhed sammen med DermoCosmetic. En af landets mest rutinerede kosmetiske hudlægeklinikker, hvor et smukt resultat og sikkerhed går hånd i hånd.

Hver gang en mand eller kvinde får et friskere og smukkere udseende med ikke-permanente fillers hos Dermo­Cosmetic – to kosmetiske hudlæge­klinikker i henholdsvis Virum og i København – er der mere end 15 års erfaring og flere årtiers forskning og dokumentation bag. For lige siden den kosmetiske hudlæge Erik Obitz grundlagde DermoCosmetic, har klinikken udelukkende brugt en af markedets mest eksklusive og gennemtestede fillers fra Restylane Galderma. DermoCosmetic er en certificeret Restylane-klinik, og dét er ensbetydende med høj sikkerhed for dig som kunde. Alle DermoCosmetics Restylane-behandlere er certificerede på Masterniveau, og de er den eneste klinik i Danmark med to internationale Restylane-trænere. Dvs. de underviser andre læger og sygeplejersker i at udføre Restylane-behandlinger.

49 år. Behandling med co2 fraktioneret laser i øjenomgivelser.
Efterbehandlinger ses en markant reduktion af rynker.

 

Før-efter foto af kvinde 43 år behandlet med Azzalure (”Botox”) i øvre ansigt
og Restylane i kindben, næse, mundomgivelser, kæbelinje, hage og læber.

Resultatet er et naturligt udtryk og et væsentligt friskere og forynget udseende.

One size fits IKKE alle
– Grunden til, at vi fra starten har valgt Restylane Galderma er, at de står for den højeste kvalitet af ikke-permanente fillers med en imponerende portefølje af underprodukter skræddersyet til den enkeltes behov, siger Erik Obitz, der altid er til stede i en af klinikkerne. Han understreger, at man ikke bare kan behandle med Restylane.
– Der skal forskellige mængder og sammensætninger til, afhængigt af hvilke områder, der skal forskønnes, og det skal man være uddannet og certificeret til.
One size fits all skal du som kunde styre helt uden om, og udelukkende gå efter en klinik som DermoCosmetic, der ved hvordan de skal læse dit ansigt og tilbyde dig en unik behandlingsplan.

Indehaverne af DermoCosmetics klinikkerne: Hudlæge Erik Obitz og Wenche Obitz.

Til kvinder og mænd i alle aldre
DermoCosmetics Restylane-behandlinger kan mål­-rettes alle aldre, køn og problemer. Det kan være, at du drømmer om større læber, markerede kind­­ben – eller som mand et mere maskulint eller friskt udseende. Alt sammen noget, forskellige typer af Restylane kan bruges til. Ingen bryder sig om at få at vide, at man ser træt eller sur ud, fordi mundvigene vender nedad, eller huden har mistet sin glød. Her kan Restylane virkelig skabe positiv forandring. Nogle får også DermoCosmetics Restylane-signaturbehandling ’Sublim Skønhed’. En omfattende behandling, hvor hele ansigtet skulptureres ud fra universelle formler for et mere attraktivt udseende.
– Hos DermoCosmetic vil vi sammen med dig lave en plan ud fra dine ønsker og behov, og generelt går vi altid efter et naturligt look. Der er ofte små ”asymmetrier” i ansigtet hos de fleste af os. Det gør, at man ser lidt skæv ud eller hænger lidt i den ene side af ansigtet. Det kan heldigvis rettes, så ansigtet får mere lige linjer og et harmonisk udtryk, afslutter Erik Obitz.

 

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.