Vælg en side

DermoCosmetics er en af landets førende Restylane-klinikker.

I en tid hvor det mere er reglen end undtagelsen at bruge fillers og botox for et smukt udseende, er det vigtigere end nogensinde at benytte de bedste og mest erfarne behandlere. NORD sætter fokus på kvalitet, effekt og sikkerhed sammen med DermoCosmetic. En af landets mest rutinerede kosmetiske hudlægeklinikker, hvor et smukt resultat og sikkerhed går hånd i hånd.

 

49 år. Behandling med co2 fraktioneret laser i øjenomgivelser. Efterbehandlinger ses en markant reduktion af rynker.

 

Før-efter foto af kvinde 43 år behandlet med Azzalure (”Botox”) i øvre ansigt og Restylane i kindben, næse, mundomgivelser, kæbelinje, hage og læber. Resultatet er et naturligt udtryk og et væsentligt friskere og forynget udseende.

 

Hver gang en mand eller kvinde får et friskere og smukkere udseende med ikke-permanente fillers hos Dermo-Cosmetic – to kosmetiske hudlæge-klinikker i henholdsvis Virum og i København – er der mere end 15 års erfaring og flere årtiers forskning og dokumentation bag. For lige siden den kosmetiske hudlæge Erik Obitz grundlagde DermoCosmetic, har klinikken udelukkende brugt en af markedets mest eksklusive og gennemtestede fillers fra Restylane Galderma. DermoCosmetic er en certificeret Restylane-klinik, og dét er ensbetydende med høj sikkerhed for dig som kunde. Alle DermoCosmetics Restylane-behandlere er certificerede på Masterniveau, og de er den eneste klinik i Danmark med to internationale Restylane-trænere. Dvs. de underviser andre læger og sygeplejersker i at udføre Restylane-behandlinger. 

One size fits IKKE alle

– Grunden til, at vi fra starten har valgt Restylane Galderma er, at de står for den højeste kvalitet af ikke-permanente fillers med en imponerende portefølje af underprodukter skræddersyet til den enkeltes behov, siger Erik Obitz, der altid er til stede i en af klinikkerne. Han understreger, at man ikke bare kan behandle med Restylane. – Der skal forskellige mængder og sammensætninger til, afhængigt af hvilke områder, der skal forskønnes, og det skal man være uddannet og certificeret til. One size fits all skal du som kunde styre helt uden om, og udelukkende gå efter en klinik som DermoCosmetic, der ved hvordan de skal læse dit ansigt og tilbyde dig en unik behandlingsplan.

Til kvinder og mænd i alle aldre

DermoCosmetics Restylane-behandlinger kan mål–rettes alle aldre, køn og problemer. Det kan være, at du drømmer om større læber, markerede kind–ben – eller som mand et mere maskulint eller friskt udseende. Alt sammen noget, forskellige typer af Restylane kan bruges til. Ingen bryder sig om at få at vide, at man ser træt eller sur ud, fordi mundvigene vender nedad, eller huden har mistet sin glød. Her kan Restylane virkelig skabe positiv forandring. Nogle får også DermoCosmetics Restylane-signaturbehandling ’Sublim Skønhed’. En omfattende behandling, hvor hele ansigtet skulptureres ud fra universelle formler for et mere attraktivt udseende. – Hos DermoCosmetic vil vi sammen med dig lave en plan ud fra dine ønsker og behov, og generelt går vi altid efter et naturligt look. Der er ofte små ”asymmetrier” i ansigtet hos de fleste af os. Det gør, at man ser lidt skæv ud eller hænger lidt i den ene side af ansigtet. Det kan heldigvis rettes, så ansigtet får mere lige linjer og et harmonisk udtryk, afslutter Erik Obitz.

 

Alle DermoCosmetics behandlinger

Kendt som den kosmetiske hudlægeklinik i Danmark, der tilbyder det største udvalg af veldokumenterede og sikre dermo-kosmetiske behandlinger:

• Ikke-permanente fillers fra Restylane Galderma: Udglatter linjer, skulpturerer ansigtet, tilfører volumen og spændstighed samt skaber et symmetrisk ansigt.

 Azzalure (”Botox”): Reducerer og udglatter rynker ved at få musklerne til at slappe af.

 Semipermanente fillers Sculptra og Radiesse. Til ikke-kirurgisk ansigtsløft og butt-lift.

 Laser og IPL: Pigmentpletter, karsprængninger, lettere hudopstramning, ar efter akne, operation m.m.

 Peelinger: Hudforbedring, markant hudforyngelse (TCA).

 TCA Cross og Subscion: Behandling af dybe og komplicerede ar, mindre kirurgisk indgreb.

 CoolTech fedtfrysning: Reduktion af uønsket kropsfedt.

49 år. Behandling med co2 fraktioneret laser i halsområdet. Efterbehandlinger ses en markant reduktion af rynker.

Før-efter foto af kvinde 41 år behandlet med Azzalure (”Botox”) i øvre ansigt og Restylane i kindben, næse, mundomgivelser, hage og læber.

Resultat er et naturligt udtryk og et væsentligt friskere og forynget udseende.

 

Indehaverne af DermoCosmetics klinikkerne: Hudlæge Erik Obitz og Wenche Obitz.

error: Content is protected !!
X