Vælg en side

Daniella har et CV, som man stopper op ved. Der er mange facetter i hendes talent, herunder 5 danske mesterskaber og en 8. plads til verdensmesterskabet. Daniella har stået på scener i flere verdensdele og har lavet musikvideoer for bl.a Medina, Alex Vargas og Christopher.

Daniella er uddannet professionel danserinde på Stepz 2-årige danseuddannelse, hvor stilarter som klassisk ballet, horton og graham teknik, jazz, contemporary, heels, hiphop og house var en del af det ugentlige skema. I løbet af uddannelsesforløbet fik koreografer hurtigt øjnene op for Daniellas talent. 

Med til Daniellas historie hører hendes mors store betydning. Moren har fulgt hende rundt i Europa til turneringer og var selv springgymnast. Når Daniella som 8 årig gik i spagat i køkkenet, gjorde moren det samme.

Daniella har en passion for historiefortælling gennem kropssprog, og som blot 16-årig begyndte Daniella at undervise i dans. I 2018 startede hun sit eget dansekompagni, Lappin Creatives, som er blandt de største underholdningsbureauer i Dan-mark med sceneshow og professionelle dansere. I produktpaletten finder man også kreeringen af koreografiske opsætninger med tilhørende kostume-designs og lysdesign til begivenheder for bl.a virksomheder som Mærsk, Novo Nordisk, Accura, Universal Music og International Water Association.

Fra en forestilling med Lappin Creatives.

Jeg mødte Daniella ved et tilfælde under min daglige espresso på Joe & The Juice i Waterfront i Hellerup. Pludselig kom der 16 unge piger og sætter sig ved bordet. Stemningen var ualmindelig god og pigerne var så glade og positive og nød hinandens selskab. Trods mine daglige besøg på Joe’s har jeg sjældent oplevet så god en stemning. Jeg kontaktede den voksne i selskabet, som viste sig at være Daniella. Gåden blev løst – hun var deres danselærer og de trænede på 1. sal i Waterfront.

Det som binder hele Daniellas virke sammen, er utvivlsomt hendes store omsorgsgen. Det kommer til udtryk på fineste vis, når hun omtaler dansepigerne som “sine piger”. Og det er ikke blot en floskel. Nærheden og omsorgen mærkes begge veje, og det er en af opskrifterne på Daniellas personlighed. Når en af “hendes piger” får en skade, er Daniella der for dem 100%. Hun ved af erfaring, hvor vigtigt nærvær er i sådanne situationer.

Jeg har nu fået forklaringen på, hvorfor 16 piger skinnede som moder sol en formiddag i Joe & The Juice. Daniella sidder oven på sin egen flamme og er indlysende talentfuld.

Daniellas store faglighed og ikke mindst hendes nærvær og omsorg smitter og understreger, at hun både besidder hjerne og hjerte.


De dygtige piger fra Lappin Creatives

 

FAKTA OM Peter Linder

• Stifter og ejer af rådgivnings-huset Causa Consulting på Ehlersvej 7 i Hellerup, som også danner rammen for flere kunsttiltag.
• Kunstsamler med udgangspunkt i lejligheder i Paris og Nice.
• Tidl. bestyrelses-medlem i Bruun Rasmussen.
• Sparringspartner og coach for flere kunstnere.
• Ejer af Asger Jorns atelier på Læsø samt arrangør af kunst-festival.
• Stifter af forlaget og foreningen Asger J’s Venner sammen med kunstner Lars Morell.

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Explora Journeys er et nyt og revolutionerende luksusrederi med high-end krydstogtoplevelser for feinschmeckere. Det er ikke luksus, som du kender det. Det er luksus løftet til helt nye højder. Velkommen ombord!

Pak alle dine forudindtagede holdninger om krydstogtturisme, amerikanske velbjærgede pensionister med lillafarvet hår og stressende udflugter langt væk.
– For selv om fordommene eksisterer, kan krydstogter også være langt mere kultiverede og luksuriøse. Det siger
Marie Louise Raaholdt, der er Salgsdirektør hos Krydstogt Eksperten og dansk agent for Explora Journeys.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.