Vælg en side

No news, no shoes er mantraet i det femstjernede og intelligente barfodsluksus Soneva Kiri i Thailand. Oplagt som den ultimative bryllupsrejse.

Alt er friskt – frugten, fisken og luften – og udsigten er formidabel. Vi er i Tree Top Dining. En intim udendørsrestaurant højt oppe i et træ i en naturformet redelignende bambusskål. Nedenunder stråler Andamanhavet, palmerne svajer og en flerfarvet sommerfugl flyver forbi. Soneva Kiri 5+ er blandt verdens ypperste luksus barfodsresorts. Perfekt som bryllupsrejse. Der findes flere Soneva resorts på Maldiverne og parret bag har også opfundet konceptet Six Senses Resorts & Spas.

THailand bryllupsrejse NORD Magasinet

Det uspolerede Thailand

En time med resortets privatfly fra Bangkok ligger dette paradis lige ud til en fantastisk strand, hvor bæredygtighed og luksus går hånd i hånd. Øen Koh Kood er som Thailand var en gang. Utæmmet jungle, traditionelle fiskebåde, smukke og rene strande. Resortet er bygget af naturmaterialer. Stemningen er rolig og helt nede på jorden. Så meget, at man bedes tage skoene af, også når man spiser luksus sushi og nipper til Moët & Chandon. Hvor end øjet kigger, er der brugt råt, lyst tømmer. Det virker rent og falder naturligt ind i omgivelserne.

thailandstrand NORD Magasinet

Villaer to die for

Resortet råder over 12 villaer. Den mindste er 403 kvadratmeter og den største er 2.928 kvadratmeter. Ja, du læste rigtigt! Til hver villa hører en elektrisk lille bil og egen butler. Villaerne er placeret forskellige steder oppe eller neden for skråningerne. Nogle af de største har egen vandrutsjebane som voksne også gerne må bruge. Mindre kan også gøre det, når man bare er to, der vil nyde hinanden. Hver villa er dog helt unik og ufattelig luksuriøs. Udstyret med egen pool, flere med lækre udendørs badeværelse, direkte adgang til stranden og nogle også med eget fitnessrum.

Thailand NORD Magasinet

Fitnessklasser og chokolade ad libitum

Indrømmet. Ganske enkelt breathtaking. At man har så meget plads. At man får så god mad. At man frit kan vælge mellem de skønneste, hjemmelavede chokolader. Og mellem 70 forskellige slags hjemmelavet is. At fitnessklasserne er inkluderet. At man kan ringe til butleren og bede om, at næste måltid bliver serveret i villaen. Det koster ikke ekstra. Man kan også se på stjerner i observatoriet. Og Soneva Kiri har flere fine overraskelser ud over de spektakulære villaer.

Bryllupsrejse i Thailand NORD Magasinet

Lækker og sund mad

The Observatory er et af dem. En state-of-the-art stjernekiggert i resortets serviceområde. Cinema Paradiso er en kæmpeskærm midt ude i lagunen, der viser Hollywood classics. Resortet tilbyder forskellige over- og undervandsaktiviteter. Dog ingen larmende speedbåde. En Six Senses Spa sender jer til himmels og hele seks restauranter sørger for alt fra friske croissanter, nypresset hvedegræssaft, thai fine cuisine, internationalt køkken, søde desserter med udsigt til havet eller Destination Dining. Fx ved et vandfald i naturen. Alt sammen indbegrebet af luksus legeplads for voksne.

FAKTA: Kærlighed skabte barfodseventyret

Da den indisk-britiske Sonu Shivdasani og hans svenske kone fotomodellen Eva Malmström skulle på deres livs bryllupsrejse, fandt de ikke det de søgte, selvom de opholdt sig mange skønne og eksklusive steder. De besluttede sig derfor til at åbne deres eget luksusresort efter barfodsprincippet. Det blev til det første Soneva resort på Maldiverne

Kim Boye: Caminoen har sat mig endnu mere fri

Kim Boye: Caminoen har sat mig endnu mere fri

At gå Caminoen har for mentaltræner Kim Boye været ’som en tur med hunden gange hundrede’. Og særligt én oplevelse på den 900 kilometer lange vandring gjorde hele forskellen. Det var dag 15 på Caminoen, at den høje, stærke mand, som i årevis havde trænet mentalt med almindelige mennesker, sportsstjerner og utilpassede unge til større selvværd, blev ramt af frygt: — Der var 42 kilometer til den næste destination, og jeg havde derfor valgt at tage natten i brug. På et tidspunkt ankom jeg til en kæmpestor skov i bælgravende mørke. Men noget i mig fik mig til at fortsætte, mærke efter og sanse skoven. Efter 2-3 timer slap frygt og angst fuldstændig sit tag i mig. Det var så essentielt, at jeg brød ud i tårer, fordi frygten handlede om oplevelser i min opvækst.

læs mere
Danmark kan også!

Danmark kan også!

Vi leder med lys og lygte efter eksotiske feriedestinationer i udlandet, men du må ikke glemme det lille ordsprog der lyder – ude godt, hjemme bedst. Måske er der noget om snakken. Vi kan skrive side op og side ned om de mange skønne destinationer, der findes verden over. Og det gør der virkelig. Men vi skal heller ikke glemme, at vi selv sidder på en skat af gode og smukke ferieoplevelser.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X