Vælg en side

Få de bedste resultater med den nye slanke-medicin i personligt tilpassede slankeforløb bestående af medicin, samtale, kosttilskud og kost- og træningscoach.

Da 55-årige Magnus henvendte sig til Sundhedsklinik NORD, var det for at tabe sig 10 kilo. I løbet af fire måneder med slankemedicinen Wegovy var der røget 12. Men som Magnus siger det, så er det ikke bare en nem proces.

− Det er på mange måder en voldsom tid, man går igennem, og så er det virkeligt motiverende at blive fulgt af specialister.

Magnus brød de dårlige vaner

Magnus deltog i Sundhedsklinik NORD tre måneders vægttabsprogram. Overlæge Rikke Hein-Rasmussen fulgte ham tæt, gav gode råd om kost og sundhed, bl.a. hvordan man bryder de dårlige vaner. For et medicinsk vægttab kan ikke stå alene uden kost-ændring og motion.

− Det handler jo ikke kun om selve vægttabet, men om at holde vægten bagefter, siger Magnus, der bl.a. er stoppet med at indtage vin i løbet af ugen, og det som Rikke kalder ”vane-snackeriet”.

Øger mæthedsfornemmelsen

Den nye slankemedicin Wegovy fra Novo Nordisk er udviklet specifikt til vægttab, og virker ved at øge mæthedsfornemmelsen ved at nedsætte hastigheden, hvormed mavesækken tømmer sig og påvirker sultcenteret i hjernen, så sultfølelsen mindskes. Som læge kan Rikke Hein-Rasmussen udskrive Wegovy, hvis du er overvægtig eller svært overvægtig (BMI > 27 og vægtrelateret komorbiditet), og hvor det stadig vil være sundt at tabe sig. I Sundhedsklinik NORD er det overordnede mål at øge sundheden. Ikke kun under vægttabet men også efter, så du ikke er overladt til dig selv.

3 måneders individuelt vægttabsprogram

• Ugentlig konsultation hos læge og injektion med slankemedicin. Garanteret ugentligt vægttab på 1/2-1 kilo.
• Indtag af testbaserede kosttilskud.
• Kost- og træningsanalyse v. human fysiolog.
• Alle forløb indledes med helbredsscreening og blodprøvetagning

NORD-rabat 19.000 kr.

resten af 2023.
(Normalpris 22.000 kr.)

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X