Vælg en side

Mondrups Køkken har indtaget cafeen på det kendte kunstmuseum i Charlottenlund. Stemningen er den samme, mens velsmagen sidder lige i skabet på Mondrups sommertallerkner med kølig hvidvin i glassene.

Vi kender ham fra Kunstindustrimuseets Café Format midt i København og fra Mondrups Køkken på Strandvejen, hvor Brian Mondrup og hans team laver luksusfrokostordninger og smuk festmad med stor smag. Nu er han også flyttet ind i den kendte møbelarkitekt Finn Juhls gamle familiebolig i Charlottenlund. Kunstmuseet Ordrupgaard, som udover at huse de franske impressionisters flygtige øjeblikke af stor skønhed til Hammershøis æstetik i nuancer af grå, også er et yndet udflugtsmål for de lokale. Du behøver dog ikke se på kunst for at sætte tænderne i en Mondrup-kartoffelmad med kartofler fra Kiselgaarden på rugbrød med mayo, syltede løg, jordskokkechips og vesterhavsost, for at komme i cafeen.

 

Cafeen på det kendte kunstmuseum er også et yndet udflugtsmål i sig selv.

 

Maria og Brian forpagter cafeen
Siden årsskiftet har kok Brian Mondrup sammen med Maria Ottesen Mondrup stået i spidsen for cafeen på Ordrupgaard. Vi fanger kokken i et travlt øjeblik. Med de to andre toneangivende lokationer er der jo nok at se til i Mondrups Køkken, men Brian svarer gerne:
− Ordrupgaard er endnu et unikt sted, hvor kunst, en fantastisk park og god stemning smelter fornemt sammen, lyder det fra Brian, som glæder sig til sommeren på Ordrupgaard.
Lige nu har cafeen især lækre smørrebrød, men hen over sommeren vil der også komme nye og lette retter på menukortet.

 

Brug også de skønne omgivelser til et pusterum.

Mondrups Køkken står for stor madglæde med masser af smag.

 

Lette retter med lokale råvarer
Glæd dig til dugfriske sommersalater med urter, mormordressing, dansk hummer og croutons. Eller flager af sorte sommertrøfler drysset i rigelige mængder på smørstegt surdejsbrød med cremede svampe, samt dage med østers og blinis. Mondrups køkkenfilosofi er ærlig mad på et højt gastronomisk og bæredygtigt niveau. Det gælder også cafeen på Ordrupgaard, som vil nyde godt af Mondrups Køkkens tætte samarbejde med lokale leverandører. Bl.a. Spis Min Gris-konceptet, som er gårdslagtet kød fra små økologiske og biodynamiske landbrug. Grøntsagerne kommer fra kendte Kiselgården og gode danske grønthandlere, ligesom der satses på sæsonvarer, og der syltes året rundt. Altid smukt anrettet og med stor smag.

 

Kok Brian Mondrup og Maria Ottesen Mondrup fra Mondrups Køkken er det nye forpagterpar af cafeen på Ordrupgaard.

 

Besøg NORDs gastro butikker her:

Livets Fester

Livets Fester

Hos PS Gastro ved vi, hvor vigtigt det er at skabe uforglemmelige øjeblikke til livets fester. Vi tilbyder en bred vifte
af gastronomiske oplevelser, der kan tilpasses enhver lejlighed og smag.
Vi kan levere alt fre enkle og elegante retter til mere komplekse menuer, der passer til dine ønsker og behov.
Vi tager altid udgangspunkt i de bedste råvarer fra lokale producenter, som vi tilbereder og anretter med omhu og passion.

Mercedes bliver Van Mossel

Mercedes bliver Van Mossel

Mercedes-Benz skifter navn til Van Mossel som en del af en større rebranding-strategi. Ændringen markerer et nyt kapitel for det ikoniske bilmærke og signalerer en tættere integration med Van Mossel Group, en ledende bilforhandler i Europa. Navneskiftet forventes at styrke brandets position på markedet og skabe nye muligheder for vækst og innovation inden for bilindustrien.


error: Indhold er beskyttet.