Vælg en side

Hvordan gør vi livets vigtigste fest til den mest uforglemmelige for alle? Få inspiration til aftenens underholdning.

Brylluppet er så klassisk og skønt, men festen skal være sjov. Start med det mest oplagte: Talerne. De skal altså sige spar to, for folk elsker at grine og græde med dig. Skal der lidt ekstra kolorit på stemningen, så tænk i leg og musik. Er du gæst til et kommende bryllup, og du ikke er den store taler, så udtænk en leg til brudeparret. Fx en lille quiz med spørgsmål om brudeparrets vaner og holdninger. Her sætter man brudeparret med ryggen mod hinanden og med et billede af sig selv og et af partneren.

Tema er hot
Undervisning i dans er også godt. Danskere er ikke det mest dansende folkefærd, men når de bliver tvunget, løftes stemningen automatisk. Man kan også gå planken helt ud og lave et tema. Her er det brudeparret, der skal sætte rammerne. Tema er faktisk super hot i bryllupsverdenen, fordi det skaber en fast ramme om brylluppet med plads til fantasi. Fra white weddings – alle kommer i hvidt – til safari-bryllupper i naturen.

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.