NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Hvordan gør vi livets vigtigste fest til den mest uforglemmelige for alle? Få inspiration til aftenens underholdning.

Brylluppet er så klassisk og skønt, men festen skal være sjov. Start med det mest oplagte: Talerne. De skal altså sige spar to, for folk elsker at grine og græde med dig. Skal der lidt ekstra kolorit på stemningen, så tænk i leg og musik. Er du gæst til et kommende bryllup, og du ikke er den store taler, så udtænk en leg til brudeparret. Fx en lille quiz med spørgsmål om brudeparrets vaner og holdninger. Her sætter man brudeparret med ryggen mod hinanden og med et billede af sig selv og et af partneren.

Tema er hot
Undervisning i dans er også godt. Danskere er ikke det mest dansende folkefærd, men når de bliver tvunget, løftes stemningen automatisk. Man kan også gå planken helt ud og lave et tema. Her er det brudeparret, der skal sætte rammerne. Tema er faktisk super hot i bryllupsverdenen, fordi det skaber en fast ramme om brylluppet med plads til fantasi. Fra white weddings – alle kommer i hvidt – til safari-bryllupper i naturen.

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Bryllups-locations

Bryllups-locations

Fra Nordhavn til Rungsted: Hvor skal bryllupsfesten holdes? Vi giver dig et bud på nogle af de bedste steder at fejre livets vigtigste fest med venner og familie. Helt lokalt, selvfølgelig. Nordhavn: I boomende Nordhavn ligger Comwells første københavner­destination Comwell Copenhagen Port- side. Med 445 dejlige værelser og en fantastisk bæredygtig restaurant i et nyt og spændende havnemiljø, er superhotellet et oplagt valg. Er I til sand under tæerne, så arrangerer Docken bryllups­fester og middage på Færgehavnsvej. Med udsigt til Øresund og eget terrasse- og sandområde er beliggen­heden ret så unik. Man kan også blive viet på stedet enten inde eller ude. Comwell.com, Docken.dk

læs mere
Bryllup & brudestyling

Bryllup & brudestyling

En brudestyling skal først og fremmest være personlig og samtidig elegant og tidsløs, mener brudestylisten, makeup­artisten og personen bag @StyledByKhatera, som blandt andet producerer Hairextensions til sine brude og andre, der ønsker hår med mere længde eller volume. Bedste tips: Det er vigtigt at pleje sin hud og få sin dejlige skønhedssøvn inden den store dag, så du undgår hævede øjne, tørre læber, træt hud og generelt energiløshed pga søvnmangel. Dernæst er det vigtigt, at man 1 måned inden brylluppet får lagt en plan, så man på bryllupsdagen, undgår stress og forhastede beslutninger omkring sin styling.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X