Vælg en side

Jeg elsker at tage fat på et nyt år, især når man kan se
tilbage på et godt.

Det er 5 ½ år siden, at jeg lavede det første layout af Magasinet NORD med en vision om at kombinere magasinproduktion med mit eget lokalmiljø. Jeg ville styrke og hjælpe det lokale forretningsmiljø i en tid, hvor konkurrencen fra nethandel vokser og vokser.

Det har været, og er stadig, en utrolig spændende rejse. At blive bekræftet i, at NORD kan gøre en forskel, er fantastisk. En glæde som jeg gerne vil dele med jer læsere og skønne butikker og lokale ildsjæle, for I er alle en del af NORD. Det er så skønt at se, at magasinet bliver revet væk, når vi udkommer med et nyt nummer. Mange steder må vi fylde op to gange om ugen for at kunne følge med.

En anden stor glæde er, at NORD er blevet til mere end et magasin. NORD er også et netværk. To gange om året afholdes et NORD-event, hvor det seneste havde 400 gæster, der festede og netværket til den store guldmedalje. Som redaktør afholder jeg også 10 årlige netværksmiddage, og to nye store netværksaftener er på vej i 2019.

Online har vi også rykket. Omkring 33.000 bruger os hver måned som en inspirationsplatform og guide til lokale butikker, spisesteder, skønhedsklinikker og mange flere, og de læser om lokale personligheder.

Der vil selvfølgelig også være nye, spændende tiltag på det store site i det nye år.

NORD er blevet levende, og når man er en del af NORD, er man også medlem af NORD-familien. En familie som støtter hinanden med et stærkt netværk til gavn for butikker og forbrugere.

Lad os sammen fortsætte den gode kurs

Jeg glæder mig til det nye år, hvor en masse nyt selvfølgelig vil ske, da jeg som iværksætter elsker at sætte nye både i søen og se dem blive til store og flotte skibe.

Godt nytår!

Chefredaktør Rina Mardahl

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.


error: Indhold er beskyttet.