Vælg en side

Jeg elsker at tage fat på et nyt år, især når man kan se
tilbage på et godt.

Det er 5 ½ år siden, at jeg lavede det første layout af Magasinet NORD med en vision om at kombinere magasinproduktion med mit eget lokalmiljø. Jeg ville styrke og hjælpe det lokale forretningsmiljø i en tid, hvor konkurrencen fra nethandel vokser og vokser.

Det har været, og er stadig, en utrolig spændende rejse. At blive bekræftet i, at NORD kan gøre en forskel, er fantastisk. En glæde som jeg gerne vil dele med jer læsere og skønne butikker og lokale ildsjæle, for I er alle en del af NORD. Det er så skønt at se, at magasinet bliver revet væk, når vi udkommer med et nyt nummer. Mange steder må vi fylde op to gange om ugen for at kunne følge med.

En anden stor glæde er, at NORD er blevet til mere end et magasin. NORD er også et netværk. To gange om året afholdes et NORD-event, hvor det seneste havde 400 gæster, der festede og netværket til den store guldmedalje. Som redaktør afholder jeg også 10 årlige netværksmiddage, og to nye store netværksaftener er på vej i 2019.

Online har vi også rykket. Omkring 33.000 bruger os hver måned som en inspirationsplatform og guide til lokale butikker, spisesteder, skønhedsklinikker og mange flere, og de læser om lokale personligheder.

Der vil selvfølgelig også være nye, spændende tiltag på det store site i det nye år.

NORD er blevet levende, og når man er en del af NORD, er man også medlem af NORD-familien. En familie som støtter hinanden med et stærkt netværk til gavn for butikker og forbrugere.

Lad os sammen fortsætte den gode kurs

Jeg glæder mig til det nye år, hvor en masse nyt selvfølgelig vil ske, da jeg som iværksætter elsker at sætte nye både i søen og se dem blive til store og flotte skibe.

Godt nytår!

Chefredaktør Rina Mardahl

Skrøbeligt forår

Skrøbeligt forår

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine.

NORD skal være et levende magasin

NORD skal være et levende magasin

I 2022 bliver NORD 10 år med udgave 50 til juni. Det glæder vi os til at fejre sammen. Sådan bogstaveligt talt. For lige siden begyndelsen har NORD været mere end et magasin. Vi har hvert år stablet et netværksevent på benene. Første gang kom der 150 gæster, og til det seneste event, som blev afholdt den 18. november 2021 på Mandalay i Charlottenlund, kom der 500. Kunder og samarbejdspartnere, som festede og netværkede med hinanden, mens Aura, Monday Morning, Dennis Knudsen og borgmester Michael Fenger gik på scenen, præsenteret af komikeren Andreas Bo som konferencier. Se billederne fra den fantastiske aften, hvor NORD Magasinet sprænger spalterne og bliver levende.

Emballagefri jul pas på nethandel

Emballagefri jul pas på nethandel

Det er snart jul, og i år uden coronarestriktioner i horisonten er der endnu mere at glæde sig over. Vi skal ud at shoppe julegaver! I butikkerne, selvfølgelig, for her får vi personlig service, inspiration til gavekøbene og hele oplevelsen ved at gå ind og ud af butikkerne og købe en gløgg at varme sig på. Men klarer vi gavekøbene ved computeren, går vi ikke bare glip af alt dette, vi bliver også en del af en miljøbelastende proces.


error: Indhold er beskyttet.
X