Vælg en side

Denne slankebehandling har lært mig, hvor meget det betyder, hvad og hvor meget jeg putter i munden, også selv om det er sundt, kan det stadig være for meget.

Jeg har ikke noget ønske om at ligne mig selv som 20-årig, men de ekstra kilo, som kommer med alderen, begyndte alligevel at genere mig. Jeg fik derfor fat i læge Rikke Hein-Rasmussen, som i sin Klampenborg-klinik Sundhedsklinik Nord tilbyder individuelle slankeforløb bestående af medicin, samtale, kosttilskud og kost- og trænings-coaching. Rikke er et utroligt professionelt og tryghedsskabende menneske, som deler rundhåndet ud af sin store viden om sundhed og vægttab.

Midt i livet med ekstra på sidebenene

Vi talte om det gode liv med hygge, vin og mad, og de ekstra kilo, som følger med livsstilen og alderen. Rikke forklarede bl.a., at fra midt-40’erne ændres vores metabolisme og hormonstatus, og derfor har både kvinder og mænd sværere ved at tabe sig. Lægger man dertil det gode liv oveni, bliver 5 kilo hurtigt til 15 kilo. Selv havde jeg et ønske om at tabe mig blot 5 kilo. Jeg har altid trænet meget, så jeg ville ikke være tynd, men lidt slankere ville være godt.

Tre måneder med slankemedicin

Jeg gik i gang med et tre måneders forløb i Sundhedsklinik Nord. Én gang om ugen, hvor jeg udover at få selve indsprøjtningen med slanke-medicinen, blev vejet, talte om motivation og vægttab samt modtog en lang række kosttilskud og olier, som kroppen har brug for. Jeg var nervøs for, om det gjorde ondt at få indsprøjtningen – jeg bryder mig ikke om nåle – men nålen er mikroskopisk, så jeg mærkede intet.

Øger mæthedsfølelsen

Slankemedicinen Semaglutid virker ved at øge mæthedsfølelsen, så man ikke spiser så meget. Og for mig har det været forløbets vildeste oplevelse. Jeg halverede mine måltider, fordi jeg ikke havde lyst til mere, og pludselig forsvandt min sukkertrang også. Inden jeg fik set mig om, havde jeg tabt mine ønskede fem kilo. Af bivirkninger mærkede jeg ganske få. Jeg var blevet advaret om træthed og kvalme. Det første lagde jeg ikke mærke til. Måske fordi jeg er født med et indre Duracell-batteri. Kvalmen kom, da medicinen blev justeret, men forsvandt, da vi fandt den rette dosering.

”Spis, til du ikke er sulten”

For mig har slankemedicin med støtte fra en dygtig læge som Rikke været en stor oplevelse. Det er både en supereffektiv slankekur og en øjenåbnende oplevelse. Mit nye motto er ”spis, til du ikke er sulten, og ikke til du er mæt”. I praksis betyder det, at jeg stadig spiser halvdelen af det, jeg før spiste, og min sukkertrang bliver styret med sunde alternativer. I weekenden giver jeg mig selv lov til at skeje mere ud. Jeg vejer mig også dagligt, så de der ‘uskyldige’ kilo ikke hober sig op. Det er, som om jeg er blevet ‘nulstillet’, og det er virkelig motiverende i forhold til at fortsætte den sunde livsstil, og er noget jeg sagtens kunne forestille mig at gøre en gang om året som en måde at starte på en frisk.

Slankemedicin hos Sundhedsklinik Nord

12 x lægekonsultation, medicin, kosttilskud og rådgivning ved klinisk fysiolog. Alle forløb indledes med helbredsscreening og blodprøvetagning til fedtsyre-analyse. Ca. pris 22.000 kr.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.