Vælg en side

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine. Billeder af familier på flugt med deres børn og kæledyr rammer os alle. Ens anstrengelser for arbejde og vækst synes pludselig så ligegyldige. Man får lyst til at hjælpe. Gøre noget.

Men så møder jeg en kvinde som Ilse Jacobsen. En forretningskvinde, jeg altid har set op til, og selvom hun er syg af kræft, takkede hun ja til at møde NORD til en frokost. Læs det ærlige interview med en kvinde, der ikke giver op.

En anden dag gik jeg en tur på Fortet med Søren Sko fra Sko/Torp. Søren Sko var en af mine idoler fra min pure ungdom, og hvor er det imponerende, at han stadig laver 100 koncerter om året og følger sit hjerte. Så begynder jeg at tro på lyset og glæden igen. Mærke stoltheden over områdets fantastiske detailhandel, som afspejler sig i vores store forårs-nummer med cykeltema, lokal shopping og skøn boligindretning. Det hjælper selvfølgelig ikke de stakkels mennesker i Ukraine, men det giver mig privilegiet at håbe.

Pas godt på hinanden og nyd foråret.

Chefredaktør Rina Mardahl

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.


error: Indhold er beskyttet.