Vælg en side

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine. Billeder af familier på flugt med deres børn og kæledyr rammer os alle. Ens anstrengelser for arbejde og vækst synes pludselig så ligegyldige. Man får lyst til at hjælpe. Gøre noget.

Men så møder jeg en kvinde som Ilse Jacobsen. En forretningskvinde, jeg altid har set op til, og selvom hun er syg af kræft, takkede hun ja til at møde NORD til en frokost. Læs det ærlige interview med en kvinde, der ikke giver op.

En anden dag gik jeg en tur på Fortet med Søren Sko fra Sko/Torp. Søren Sko var en af mine idoler fra min pure ungdom, og hvor er det imponerende, at han stadig laver 100 koncerter om året og følger sit hjerte. Så begynder jeg at tro på lyset og glæden igen. Mærke stoltheden over områdets fantastiske detailhandel, som afspejler sig i vores store forårs-nummer med cykeltema, lokal shopping og skøn boligindretning. Det hjælper selvfølgelig ikke de stakkels mennesker i Ukraine, men det giver mig privilegiet at håbe.

Pas godt på hinanden og nyd foråret.

Chefredaktør Rina Mardahl

Kære læsere

Kære læsere

Tak for et fantastisk år sidste år! Når jeg ser tilbage, kan jeg ikke andet end blive overvældet af tak-nemmelighed for den utrolige rejse, vi har haft med NORD Magasinet. Fra det travle NORD Julemarked på Skovriderkroen med 25.000 gæster til den pul-
serende aktivitet på vores online platform nord-magasinet.dk, har det været en sand fest at dele vores passion for fejringer og livets glæder med jer.


error: Indhold er beskyttet.
X