Vælg en side
© Copyright NORD Magasinet

Gentoftes mangeårige borgmester, Hans Toft, var netop blevet genvalgt da NORD Magasinet mødte han i december måned 2017. Her viste den rutinerede politiker os rundt i rådhuset og fortalte vidt og bredt om en historie han selv stadig er en del af. Se filmen her:

NORD Livsstilsmesse 2025

NORD Livsstilsmesse 2025

Byd sommeren, glæden og festen velkommen med NORD Sommermarked på Skovriderkroen den 2.-3.-4. maj 2025 udenfor i den smukke park med udsigt til vandet.
Et sandt sommer-overflødighedshorn til voksne, unge og børn. Glæd jer til over 120 stande med kunst, bolig, gastronomi, vine, livsstil, børn, smykker, tøj, skønhed alt til haven og hjemmet. Samt masser af underholdning, hygge og musik.

læs mere
Book en stand som udstiller på NORD Livsstillsmesse 2025

Book en stand som udstiller på NORD Livsstillsmesse 2025

Vil du være udstiller på det smukkeste Sommermarked?
NORD Sommermarked på Skovriderkroen er en tilbagevendende succes, og med ca. 25.000 besøgende gæster i 2023 på Julemarked vil vi I 2025 gøre alt hvad vi kan, for endnu engang at give både gæster og udstillere en magisk oplevelse, på hvad vi selv mener er Danmarks smukkeste Sommermarked.
Vær med og præsentér dine produkter for 15.000 købestærke besøgende på det smukkeste og mest hyggelige julemarked på Skovriderkroen i Charlottenlund. Det giver dig en unik mulighed for at sælge dine produkter direkte fra din egen stand.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.