Vælg en side

På denne tid af året plejer jeg at skrive om efteråret og den kommende vinter. Om at søge indenfor – bogstaveligt talt og i overført betydning. Dyrke mørket som noget positivt og godt. Se indad, pleje os selv og selvfølgelig også komme ud, for efteråret er en af de smukkeste årstider. Men i år er det som om, at lyset fortsætter. Efter lang tids nedlukning føles det fantastisk at være i gang, og her på NORD sker der rigtig meget, som jeg her vil dele med jer.

Vi er blevet større ved at vi trykker flere magasiner, grundet efterspørgsel. Vi er nu oppe på 54.000 læsere, og vi postomdeler i alle hovedgaderne i Gentofte Kommune. Og vi breder os! Vi har taget Nordhavn, Østerbro og Langelinie med på vores ruter. Områder, som geografisk ligger tæt på vores, og som er i en rivende udvikling. Se bare på Nordhavn! Bæredygtig og pulserende bydel ud til vandet. Det kan varmt anbefales.

Sæt kryds i kalenderen den 24., 25. og 26. juni 2022! NORD afholder Gentoftes største livsstilsmesse i Charlottenlund Slotspark med 250 stande og 25.000 gæster. Der vil være tre scener, musik, shows og underholdning alle dagene. Derudover også børne-land, luksusbiler, luftballon og svævebane. Det bliver stort! Jeg glæder mig meget til at give kommunen og de omkringliggende byer en stor oplevelse.

Glæd dig også til dette nummer af NORD. Der er lagt kræfter i for at give dig inspirerende, tanke­vækkende og sjove historier fra lokale ildsjæle og kendte mennesker, samt en masse nyt om motion, skønhed, gastronomi, gadgets og mode. Og meget mere.

God læselyst!
Chefredaktør Rina Mardahl
rina@nord-magasinet.dk

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.