Vælg en side

Nu har jeg har lige rundet det såkaldte runde, bløde hjørne, og fordi jeg elsker livet og intet problem har med at blive ældre, holdt jeg et brag af en reception. For jeg synes, der er noget at fejre, når vi bliver 50. Vi er midt i livet, stadig unge, men alligevel – forhåbentlig – klogere end den gang, vi var 20. Livet har lært mig mange ting, og skulle jeg trække essensen ud af min lærdom på livets vej, så må det være dette:

At være glad hver dag og have noget at stå op til. Bekymringer er spild af tid og er ikke noget, jeg bruger mine tanker på. En god øvelse i at slippe bekymringerne er ved at fokusere på nuet. Og det man ikke kan ændre på, slip det.

Dyrk motion! At være aktiv og sund kan ikke anbefales nok. Det giver energi og overskud at røre sig, og gerne i naturen eller ved vandet. I kombination med kosttilskud, som fx mine uundværlige vitamin-piller og hormoncremer, har man det godt og får energi til livet. 

Forkæl dig selv, gå til massage og behandlinger. Det er vigtigt at bruge tid på sig selv, så kroppen ved, at den bliver passet på. Jeg prioriterer også en dag i weekenden, hvor jeg tillader mig selv ikke at lave noget og ikke har aftaler. 

Kærlighed og relationer. Ja, selvfølgelig. Andre mennesker – og dyr – kan vi ikke leve uden. Husk bare at omgive dig med mennesker, der giver energi og som ikke tager ens energi. Og vil du være helt sikker på 100% rendyrket kærlighed, så er en hund noget af det bedste.

Nyd vores store forårsnummer, som er fuld af inspiration til de lyse timer, lokal shopping og inspirerende ildsjæle.

Chefredaktør Rina Mardahl

Kære læsere

Kære læsere

Tak for et fantastisk år sidste år! Når jeg ser tilbage, kan jeg ikke andet end blive overvældet af tak-nemmelighed for den utrolige rejse, vi har haft med NORD Magasinet. Fra det travle NORD Julemarked på Skovriderkroen med 25.000 gæster til den pul-
serende aktivitet på vores online platform nord-magasinet.dk, har det været en sand fest at dele vores passion for fejringer og livets glæder med jer.


error: Indhold er beskyttet.
X