Ingen sommer uden masser af is. Og i dag fås de i så mange forskellige udgaver og med lækre smage, at selv kræsenpinde kan være med.
Folk siger, det er Danmarks bedste softice
En lækker flødevanilije softice, der smager af en luksus softice. Softicen er fra Hansens Is, som laver kvalitetsis.
Lines Kiosk og Café
Hellerup havn
Soft-ice
Vanilie-, chokoladesmag eller mix. 32 kr.
BOOK ISDISK
Vær den bedste vært nogensinde og book vores isdisk til din næste fest.
Priserne starter fra: 2.600 kr.
Alt hos Moo Moo Isbar er 100% plantebaseret is.Vegansk, sukkerfri, glutenfri og ketois.
Her hos Paradis på Hellerup ELSKER vi is!
Vi går meget op i at have den flotteste isdisk parat til, når du får lyst til en is. Vi laver friskrørt is hver dag, og er meget stolte over den høje kvalitet Vi glæder os til at se jer.
Paradis
Den berygtede Lydolpher
Lydolphs Isbar er kendt og berygtet for sin gigantiske Lydolpher vaffelis. En Lydolpher er: Tre store iskugler, to flødeboller, masser af softice og til sidst drys på toppen. Prøv den, hvis du tør.
Lydolph’s Isbar
Et brød bliver til en is
Et brød bliver til en Salty Caramel fra Hansens Is er et spændende projekt, lavet sammen med vennerne fra Jalm&B og Amass. Overskudsbrød fra Jalm&B bliver på magisk vis lavet om til sirup, som siden bliver brugt i fremstillingen af isen. Helt simpelt og en fantastisk måde at skabe værdi ud af madspild. Chokoladeovertræk af Friis-Holm chokolade.
Hansens Flødeis
Tag is med hjem til familien!
1 liter is til 118 kr.
2 liter is til 220 kr.
Hjemmelavet is af friske råvarer . Altid 32 varianter i disken.
Ismageriet
Besøg NORDs gastrobutikker her:
Michelin-magien begynder på terrassen
Med millionombygning og ny investor jagter The Samuel Michelin-stjerne nummer to. NORDs redaktør har besøgt nyåbnede The Samuel, som har en af de dybeste vinkældre og en stjernemenu lige til at plukke fra.
Mathias Broksø – En Bartenders Bekendelser
Har du nogen favoritbarer i udlandet? Altså London, New York og Barcelona er rene barmekkaer. Singapore er også godt med, men jeg har favoritter på den anden side af kloden – i Melbourne og Sydney. Mit mantra er råvaregenbrug og hele tanken om, at man udnytter sine råvarer helt optimalt, tiltaler mig. I Sydney ligger baren, der blot hedder “RE”. Indehaveren hedder Matt Whiley, og han har haft en bar i London, men er nu flyttet til Australien. Han laver de lækreste cocktails.
North Coffee hygger hele sommeren
North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.