Vælg en side

Martin Brachér

Martin Brachér

Martin Brachér

Når folk spørg mig om, hvad et af mine større værker koster, og jeg fortæller dem det, så vender de oftest øjne. Mange forstår det ikke. Det, de heller ikke forstår, er alle de dybt personlige tanker og følelser, som har været involveret i skabelsen af det enkelte værk. Den slags er svær at prissætte. Hvis jeg er i tvivl om, hvad det bør koste, så spørger jeg mig selv “hvad skal det koste for at jeg ikke fortryder, at jeg har solgt det?”, så finder jeg svaret.

læs mere
Jeg vil være en af verdens bedste kunstnere

Jeg vil være en af verdens bedste kunstnere

Den 24 år gamle selvlærde kunstmaler Martin Brachér er ikke i tvivl om, hvor han vil nå hen: Han vil være sin tids Asger Jorn og slå igennem internationalt. Allerede nu lever han af sin kunst og bliver fulgt af tusinder på de sociale medier. Alt det har han nået, siden han for fire år siden sagde op som konstabel i militæret. NORD møder ham på Garderhøjfortet og taler med ham om hans vej fra cykelfreak, til bodybuilder, soldat og frem til, han valgte maleriet.

læs mere
Martin Brachér – Kunstmaler på en mission

Martin Brachér – Kunstmaler på en mission

Martin Brachér er en ung kunstmaler, som har fundet sin helt egen vej inden for kunstens verden. Hans mission er at skabe glæde for dem, der har hans malerier hængende – og det er mange allerede. Nu er hans mål, at flere virksomheder får øjnene op for, hvor meget godt det kan give i hverdagen, at have fed kunst i glade farver på væggene.

læs mere
error: Content is protected !!
X