Perfekt til forårets fester og selskaber. Eller spis en god frokost eller aftensmåltid i maritime omgivelser. Tjek vores hjemmeside for forårets arrangementer.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Whiskey Sour – det sure med det søde
Whiskey Sour optræder som en klassiker for enden af enhver bardisk, hvor især æggehviden bidrager til en fløjlsblød smagsoplevelse, der elegant veksler mellem det sure og det søde.
Mardahl på frokosttur med Kim Storm-Pallesen
Hvid skjorte. Et par knapper åbne. Solbriller. En smøg i kæften. Hunden Arthur ved sin side … Jo, solen skinner bestemt på Kim Storm-Pallesen i dag, hvor han og NORD Magasinets chefredaktør, Rina Mardahl, i fællesskab skal fælde dom over et af Hellerups samlingspunkter – værtshuset Sankt Peder.
Panna cotta med syltede rabarber & friske bær
Knus makronerne let og fordel i 4 glas. Rør skyr med appelsinskal og flormelis, kom i en sprøjtepose og stil i køleskabet. Kog en lage af appelsinsaft, vand, rørsukker og vaniljekorn.