Vælg en side

I øjeblikket har butikker virkelig brug for at blive synlige. Logoer i vinduerne og personificerede corona-klistermærker fra Hellerup Lyskopi kan være en del af løsningen.

 

Hellerup Lyskopi, som laver alt inden for print, kopi, tryk samt efter-behandling, kan hjælpe dig med at gøre din butik mere synlig.

Brug dine vinduer eller din bil til at fange forbipasserendes opmærksomhed efter for-årets ufrivillige nedlukning.
– Du kan fx få trykt dit logo på folie, som sættes på alle vinduer og skaber genkendelse og sammenhæng. Din bil kan også reklamere med dit logo eller pakkes ind i gode eller sjove budskaber, siger Hellerup Lyskopis indehaver, Thomas Rønning.

 

Personificerede corona-klistermærker

Vi skal stadig huske at holde afstand i butikkerne og skal hjælpe kunderne ved at have afstandsstreger ved kassen. Hellerup Lyskopi kan trykke folie-klistermærker med tekst, som passer i din butik. De kan trykkes i alle størrelser og i din foretrukne farve til at sætte på gulv og vægge.

Hellerup Lyskopi kan også stå for fx plakater eller stilladsbannere.

 

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.


error: Indhold er beskyttet.