NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

I øjeblikket har butikker virkelig brug for at blive synlige. Logoer i vinduerne og personificerede corona-klistermærker fra Hellerup Lyskopi kan være en del af løsningen.

 

Hellerup Lyskopi, som laver alt inden for print, kopi, tryk samt efter-behandling, kan hjælpe dig med at gøre din butik mere synlig.

Brug dine vinduer eller din bil til at fange forbipasserendes opmærksomhed efter for-årets ufrivillige nedlukning.
– Du kan fx få trykt dit logo på folie, som sættes på alle vinduer og skaber genkendelse og sammenhæng. Din bil kan også reklamere med dit logo eller pakkes ind i gode eller sjove budskaber, siger Hellerup Lyskopis indehaver, Thomas Rønning.

 

Personificerede corona-klistermærker

Vi skal stadig huske at holde afstand i butikkerne og skal hjælpe kunderne ved at have afstandsstreger ved kassen. Hellerup Lyskopi kan trykke folie-klistermærker med tekst, som passer i din butik. De kan trykkes i alle størrelser og i din foretrukne farve til at sætte på gulv og vægge.

Hellerup Lyskopi kan også stå for fx plakater eller stilladsbannere.

 

Billeder som giver ro  i sjælen  og i rummet

Billeder som giver ro i sjælen og i rummet

Hvis du har et feriefoto eller familiefoto, som lige rammer din perfekte stemning, kan du hos Hellerup Lyskopi få lavet det som tryk til din væg. Du kan få det på mange forskellige materialer – fx akustikplade, som dæmper lyden i lokalet, fordi det er trykt på lydabsorberende materiale. Bor du i højloftede rum, eller er der mange hårde overflader som stengulve, kan fotos eller kunst trykt på akustikplader dæmpe lydene i rummet. Du kan fx vælge fotos, som minder dig om dejlige feriedage på dit yndlingssted eller med dine yndlingsmennesker. Akustikpladerne fås med eller uden ramme og i størrelser fra A3 til 1×2 meter og er også meget velegnede fx i mødelokaler eller på et kontor, hvor I sidder flere sammen.


error: Indhold er beskyttet.
X