Vælg en side

I øjeblikket har butikker virkelig brug for at blive synlige. Logoer i vinduerne og personificerede corona-klistermærker fra Hellerup Lyskopi kan være en del af løsningen.

 

Hellerup Lyskopi, som laver alt inden for print, kopi, tryk samt efter-behandling, kan hjælpe dig med at gøre din butik mere synlig.

Brug dine vinduer eller din bil til at fange forbipasserendes opmærksomhed efter for-årets ufrivillige nedlukning.
– Du kan fx få trykt dit logo på folie, som sættes på alle vinduer og skaber genkendelse og sammenhæng. Din bil kan også reklamere med dit logo eller pakkes ind i gode eller sjove budskaber, siger Hellerup Lyskopis indehaver, Thomas Rønning.

 

Personificerede corona-klistermærker

Vi skal stadig huske at holde afstand i butikkerne og skal hjælpe kunderne ved at have afstandsstreger ved kassen. Hellerup Lyskopi kan trykke folie-klistermærker med tekst, som passer i din butik. De kan trykkes i alle størrelser og i din foretrukne farve til at sætte på gulv og vægge.

Hellerup Lyskopi kan også stå for fx plakater eller stilladsbannere.

 

Nyhed / Hellerup Lyskopi

Nyhed / Hellerup Lyskopi

Vi er den ideelle partner, når du ønsker at skabe opmærksomhed med fx logo, annoncer, flyers, gocards, og meget mere. Vi agerer også reklamebureau – og kan stå for idé og designhjælp til færdig kampagne.

error: Content is protected !!
X