Vælg en side

I Sushi Lovers hyggelige restaurant på Ordrupvej i Charlottenlund får du high-end sushi fuld af smag og kreativitet, lavet med hjertet.

Elsker I at lade jer forføre?

Prøv vores gourmet sushimenuer, og lad jer forkæle med det bedste og nyeste fra køkkenet. Med en Full Tasting menu, kommer I omkring det bedste i vores repertoire, og I vælger selv hvilken luksusgrad. Fra 265 kr. pr person.


Eksempel på en Full Tasting Menu.

Hos Sushi Lovers er smagen og præsentationen af maden altid i højsædet, og vores sushi er gennemtænkt og velsmagende og sammensat af de bedste råvarer. Vores mål er at give dig en madoplevelse ud over det sædvanlige – hver gang. Menuerne vil skifte med årstiderne, så I kan roligt komme igen, og igen…. og igen. Du kan også bestille de mest populære af vores sushi-menuer online som takeaway.


I den hyggelige restaurant er der plads til 60 gæster.


Der er altid god energi i restauranten på Ordrupvej. 


Find os på Ordrupvej i Charlottenlund

Besøg NORDs gastro butikker her:

Panna Cotta med kaffe gele

Panna Cotta med kaffe gele

Pannacotta: (6 små portioner), 1/2 liter piskefløde, 60 g rørsukker, 1 stang god vanilje, 3 blade husblas
Kaffe gele: 1,5 dl lunkent vand, 2 blade husblas, 1 spsk. kaffepulver, 2 tsk. kanel, 2 spsk. rørsukker, 2 spsk. kaffelikør
Fremgangsmåde
Bland fløde, sukker, vaniljekorn og bælg i en gryde og lad det småkoge ved svag varme i 2 minutter. Tag fra varmen og fjern vaniljebælgen. Udblød husblas i koldt vand i 5 minutter, vrid dem let og pisk dem i den varme fløde. Hæld cremen i skyllet portionsglas (så er den nemmere at få ud af formen/portionsglas) og stil på køl I minimum 2 timer. 
kaffegele
Udblød husblas i koldt vand. opløs den i lunkent vand, rør kaffe, kanel og sukker i sammen med Kalua eller en anden kaffe likør. Afkøl i 30 minutter og hæld på pannacottaerne. Stil på køl i minimum 2 timer.
Et dejligt alternativ til den klassiske ris a la mande. Du kan også servere pannacottaen med kold kirsbærsauce.

læs mere
Julebuffeter på thailandsk

Julebuffeter på thailandsk

Det dufter helt af jul, når man øser Kaeng pet bet op på tallerkenen: Lækker, mør and i rød karry med ananas, tomater og basilikum. Kaeng pet bet er faktisk lidt af en juleklassiker, da den ofte bliver bestilt, når Thai Lanna går i gang med sæsonens julefrokoster. Der er nemlig en tendens til, at uanset hvor meget vi elsker and med rødkål og brun sovs, så gør det ikke noget, at julefrokosten kommer fra fjerne himmelstrøg med store smagsoplevelser og lækre råvarer. Thai Lanna har stor erfaring med at tilberede buffeter til julefrokosten, og de anbefaler, at man booker dagen allerede nu, også selvom man ikke ved, om man er 5, 10 eller 50 til julefrokosten. Det behøver den erfarne restaurant først at vide senest nogle dage forinden.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.