Vælg en side

Frisør Søren-Henrik Lange fra Moro By Larsen, som også er care coach for Kérastase, går her i dybden med Premiére,
som er Kérastases nye mirakelserie.

Premiére-serien har 10 års forskning bag sig og handler om at rense, reparere, forstærke og efterlade håret super glansfuldt. Ofte er det okker, klor og kalkholdigt vand, som er skyld i livløst hår, spaltede spidser og vedvarende skader. Premiére reparerer alle skaderne – ja, faktisk så meget, at håret kommer tilbage til sin oprindelige ”premieretil-stand”. Det er henholdsvis citric acid, der udover at eliminere kalkoverdoseringen, neutraliserer mathed og stivhed, og aminosyren glycin, som trænger ind i hårets inderste lag og reparerer i dybden med de superplejende ingredienser. Og endelig de såkaldte peptider – en hel kæde af aminosyrer – der gen-opfylder hårets overflade med stof, så strukturen bliver glat, silkeblødt og sundt at se på.

 

Om moro by larsen
Moro by Larsen Nordhavn åbnede i 2021. Frisørsalonen er stor, rå og enkel – næsten newyorkeragtig – og drives af frisørfamilien bestående af frisørparret Yvonne og Jan Larsen, som mange kender fra den tidligere og mangeårige salon Moro by Larsen i Hellerup, og deres søn NIck Larsen, som er ejer af salonen.

 

Fjerner kalkophobning i håret
Vandet i Københavnsområdet er fyldt med kalk, og det er ikke særlig godt for håret. Premiére-serien fra Kérastase fjerner det ophobede kalk, og tilføjer håret superplejende ingredienser baseret på nye revolutionerende metoder.

NORD – tilbud på Premiére fra Kérastase

Køb hele seriens 6 produkter og få 20% rabat.
Normalpris: 2.640 kr.
Din pris: 2.112 kr. 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.