Vælg en side

Morten Løkkegaard er uddannet journalist og har fungeret som tv-vært og kommunikationsrådgiver. Er i dag medlem af EU-parlamentet for Venstre.

Hvad er dit forhold til området NORD? Jeg har boet i området i 20 år, og elsker det. Min kone har boet her endnu længere. Vi bor i hjertet af Charlottenlund tæt ved Jægersborg Allé og alle de gode spise- og indkøbsmuligheder der.

Har du et life-hack, noget man bare skal i Nordsjælland? Ja, som EU-parlamentariker bor jeg i udlandet halvdelen af tiden, og sætter ekstra pris på naturen. Jeg løber i Charlottenlund Slotspark og går med vores 2 hunde. De gode take-away steder er en life-saver i en travl hverdag: Sticks & Sushi og Altopalato i Hellerup, herligt at sidstnævnte kører med samme menukort på tyvende år!

Hvad ved vi ikke om dig? Haha … Ja, jeg har rent faktisk en stor frimærkesamling, samlet som ung. Min karriere som filatelist er dog blevet overhalet af en stor interesse for især italiensk vin.

Alder: 55 år
Bosat: Charlottenlund
Status: Gift med Connie Dahl Løkkegaard, tre sammenbragte børn
Beskæftigelse: EU-parlamentariker
Bonusinfo: Har interesseret sig for og samlet på vin lige siden gymnasietiden

Galleri HARALDUR.EU:  Forår i landskabsmaleriets navn

Galleri HARALDUR.EU: Forår i landskabsmaleriets navn

Susanne Haugaard Bøtcher maler naturen, der omgiver hende, naturabstakt eller naturalistisk med stor kontrast mellem lys og skygge, der giver stor dybde i billederne.
Susanne Haugaard Bøtcher: 6. april – 3. maj; fernisering 6. april 12-16
Birger Kjærbo Hansen kommer langt omkring: Sydfrankrig, Island og Færøerne – i sin nye udstilling. Naturens drama med is, vulkaner, storm og hav har inspireret til disse nye billeder.
Birger Kjærbo Hansen: 4.-31. maj; fernisering 4. maj 12-16

Rundt i kommunen med borgmesteren: Vores grønne vej

Rundt i kommunen med borgmesteren: Vores grønne vej

Jægersborg Allé strækker sig gennem en stor del af kommunen og har eksisteret i mere end 300 år – oprindelig som kongelig jagtvej. Senere blev området omkring Charlottenlund Station et yndet udflugtsmål med tog, som stoppede hvert
5. minut om søndagen. I dag er den lange allé stadig kommunens grønne åre med både skov, park, slotte, villaer og shopping. NORD Magasinet gik en tur med borgmester Michael Fenger ned ad forretningsstrøget.

TEMA OUTDOOR: Ud i naturen

TEMA OUTDOOR: Ud i naturen

Nordsjællands natur gemmer på store og overvældende oplevelser for dig, der bevæger dig ud i den. Den lange kyststrækning mod nord byder på spændende klitlandskaber med plantager, hede, lyngklædte bakker og en rigtig troldeskov, der er formet af vind, vejr og sandflugt.


error: Indhold er beskyttet.