Vælg en side

Hvilke produkter kan jeg få i veganske udgaver? NORD Magasinet har fundet 8 produkter, som du hurtigt kan finde i dine lokale supermarkeder samt en kogebog med veganske retter.

Spinat, økologisk
Bladgrønne grøntsager som spinat er noget af det sundeste vi kan fylde vores kroppe med. Spinat er rig på kostfibre og en række mineraler og vitaminer.
Spørg i Rotunden, 22 kr.

Nutana Mexiburger
Sprøde, økologiske og veganske burgerbøffer, som er krydret med inspiration fra Mexico, skal blot varmes i ovnen, mens burgerbollerne og grønt gøres klar.
coop.dk, 30 kr.

GO’IS Hindbær
Super velsmagende og cremet mælkefri is. Isen er baseret på soja og indeholder derfor ingen mælk eller laktose og er også garanteret glutenfri.
Irma, 35 kr.

Oatly Havremælk
Består af økologisk havre fra Sverige, rent vand og en smule havsalt. Du kan drikke den velsmagende havredrik som den er, bruge den på morgenmaden og udskifte mælk med havredrik i hvilken som helst opskrift.
Irma, 23 kr.

Kogebog
Vegansk kogebog af Johanne Mosgaard. En lækker kogebog med ny inspiration til mange nemme, lækre og sprudlende veganske retter.
250 kr.

Katjes Bredbånd
Lækker syrlig og blød vingummi med frugt smag (Jordbær, kirsebær, æble og fersken smag). Uden brug af animalsk gelatine. Indeholder kun naturlige farver og naturlige aromaer.
nemlig.com, 20 kr.

Fuldkorns pitabrød
I en plantebaseret fuldkornskost kan disse fuldkornspitabrød være en skøn og velsmagende kilde til de vigtige kostfibre og proteiner. Brug dem til din frokost, fyldt med grøntsager.
coop.dk, 12,50 kr.

B12 vitamin
Tabletten er 100 % vegetabilsk & vegansk. Det er faktisk det eneste tilskud man som veganer skal have. B12-vitamin bliver produceret af bakterier, som findes i den fri natur. 93 kr.

Tofutti smøreost
Super lækker og cremet ost med krydderier, der er spækket med smag. Brug den på din sandwich eller på din grovkiks.
Spørg i Rotunden, 40 kr.

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Bliv veganer og red jorden

Bliv veganer og red jorden

Vi er nået til vejs ende i vores tema om vegansk livsstil, og hvad er bedre end at afslutte med den seneste forskning, som slår det fast med syvtommersøm: Plantebaseret kost er ikke bare sundt, det kan også redde jorden.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.