NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Start 2019 med 22 dage med vegansk mad!

Flere tusinde danskere har allerede tilmeldt sig VeganerUdfordringen til januar, hvor de vil prøve kræfter med en grønnere livsstil.

“VeganerUdfordringen tilbyder gratis madplaner og vejledning, så det bliver nemt at spise vegansk. At tage udfordringen er et oplagt nytårsfortsæt,” udtaler kampagnechef Mia Sommer.

Besøg NORD’s Sundheds butikker her:

En helt særlig jul

En helt særlig jul

I år begyndte julen for mig allerede i sommer. Dér tog jeg de første spadestik til NORDs Julemarked på Skovriderkroen, som bliver afholdt hen over weekenden den 18.-19.-20. november på Skovriderkroen. For jeg syntes, der manglede et lækkert og smukt julemarked i Gentofte, og når jeg får en idé, vil jeg gerne føre den ud i livet.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X