Rawfood behøver ikke være kompliceret eller tage lang tid, men det kan være en velsmagende måde, at få spist en masse rå grøntsager og få gavn af alle næringsstofferne. Disse salatbåde er oplagte som forret, som fingermad eller som del af et tapasbord.
alnøddefyld
• 200 g valnødder
• 100 g soltørrede tomater
• Økologisk appelsin
Korianderdip
• 80 g opblødte cashewnødder
• 1 citron
• 1 håndfuld frisk koriander
• Lidt vand
Til servering
• 2 små hjertesalathoveder,
• 1 moden mango
Denne opskrift er fra Johanne Mosgaards kogebog “Living’ La vida vegan”
Fremgangsmåde
Se her hvordan man gør på nord-magasinet.dk/opskrifter
Johanne Mosgaard
Johanne er grøntsagsnørd med passion for det plantebaserede køkken. Forfatter til kogebøgerne ’Grønskolling’ og ’Vegansk – Livin’ la vida vegan’. Til daglig driver hun madbloggen ’Englerod’, hvor hun deler sunde og plantebaserede opskrifter, der er for alle, der elsker grøntsager. Hvad end du er veganer, vegetar eller kødspiser, så er der inspiration at hente.
Følg Johannes arbejde på både Facebook
og Instagram @Englerod.
Se mere på englerod.dk
Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:
Vegansk Hverdagsret – Cremet pastasauce med peberfrugter og paprika
Kogebogsforfatteren Johanne Mosgaard har lavet en lækker pastaret uden kød, men med masser af smag og kraft.
Vegansk – Salat bowl med søde kartofler, grønkål og hampe-dild dressing
Mættende salat med nærende ingredienser som du finder i dit lokale supermarked.