Vælg en side
Copyright foto Columbus Leth

Rawfood behøver ikke være kompliceret eller tage lang tid, men det kan være en velsmagende måde, at få spist en masse rå grøntsager og få gavn af alle næringsstofferne. Disse salatbåde er oplagte som forret, som fingermad eller som del af et tapasbord.

alnøddefyld
200 g valnødder
100 g soltørrede tomater
Økologisk appelsin

Korianderdip
80 g opblødte cashewnødder
1 citron
1 håndfuld frisk koriander
Lidt vand

Til servering
2 små hjertesalathoveder,
1 moden mango

Denne opskrift er fra Johanne Mosgaards kogebog “Living’ La vida vegan”

Fremgangsmåde

Se her hvordan man gør på nord-magasinet.dk/opskrifter

Johanne Mosgaard

Johanne er grøntsagsnørd med passion for det plantebaserede køkken. Forfatter til kogebøgerne ’Grønskolling’ og ’Vegansk – Livin’ la vida vegan’. Til daglig driver hun madbloggen ’Englerod’, hvor hun deler sunde og plantebaserede opskrifter, der er for alle, der elsker grøntsager. Hvad end du er veganer, vegetar eller kødspiser, så er der inspiration at hente.

Følg Johannes arbejde på både Facebook
og Instagram @Englerod.

Se mere på englerod.dk

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Veganske opskrifter – Mini pizza med linsemos og grønt

Veganske opskrifter – Mini pizza med linsemos og grønt

Små lækre mini pizzaer med linsemos og grønt. Pizza kan laves med næsten alle grøntsager du har liggende i køleskabet og er derfor oplagt som en tøm-køleskabet-ret til weekendhyggen. Jeg giver dig her tre bud på grønt som er lækkert på pizza. Både bagt med i ovnen, men også friske rå grøntsager som toppin

læs mere

error: Indhold er beskyttet.