Rawfood behøver ikke være kompliceret eller tage lang tid, men det kan være en velsmagende måde, at få spist en masse rå grøntsager og få gavn af alle næringsstofferne. Disse salatbåde er oplagte som forret, som fingermad eller som del af et tapasbord.
alnøddefyld
• 200 g valnødder
• 100 g soltørrede tomater
• Økologisk appelsin
Korianderdip
• 80 g opblødte cashewnødder
• 1 citron
• 1 håndfuld frisk koriander
• Lidt vand
Til servering
• 2 små hjertesalathoveder,
• 1 moden mango
Denne opskrift er fra Johanne Mosgaards kogebog “Living’ La vida vegan”
Fremgangsmåde
Se her hvordan man gør på nord-magasinet.dk/opskrifter
Johanne Mosgaard
Johanne er grøntsagsnørd med passion for det plantebaserede køkken. Forfatter til kogebøgerne ’Grønskolling’ og ’Vegansk – Livin’ la vida vegan’. Til daglig driver hun madbloggen ’Englerod’, hvor hun deler sunde og plantebaserede opskrifter, der er for alle, der elsker grøntsager. Hvad end du er veganer, vegetar eller kødspiser, så er der inspiration at hente.
Følg Johannes arbejde på både Facebook
og Instagram @Englerod.
Se mere på englerod.dk
Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:
Veganske Hverdagsretter – Kartoffelsalat med quinoa og grønt
Det er ved at være sæson for nye danske kartofler. Dette er mit bud på en virkelig nem kartoffelsalat med det proteinrige frø quinoa, sprøde grøntsager, cremet avocado og syrlighed fra citronsaft.
Veganske opskrifter – Mini pizza med linsemos og grønt
Små lækre mini pizzaer med linsemos og grønt. Pizza kan laves med næsten alle grøntsager du har liggende i køleskabet og er derfor oplagt som en tøm-køleskabet-ret til weekendhyggen. Jeg giver dig her tre bud på grønt som er lækkert på pizza. Både bagt med i ovnen, men også friske rå grøntsager som toppin
(Se film) Veganske Hverdagsretter – Smoothie Bowl med Bounty Granola
NORD Magasinets veganske makkerpar Johanne “Englerod” Mosgaard og Søren Bregendal laver igen lækre veganske retter. Denne gang er det morgenmadsretterne – Granola og Smoothie.